Στερνό αντίο σήμερα στον Κώστα Κεφαλογιάννη

Στερνό αντίο σήμερα στον Κώστα Κεφαλογιάννη

Με οδύνη πληροφορήθηκε η τοπική κοινωνία την απώλεια ενός πολύ αγαπητού συμπολίτη, του Κώστα Κεφαλογιάννη, που από τη ζωή χθες μετά το μεσημέρι στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν, σε ηλικία μόλις 47 χρόνων, μετά από δύσκολη και άνιση μάχη με την ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Άνθρωπος απλός και ζεστός, γεμάτος ζωντάνια και ανθρωπιά, είχε παντού μόνο φίλους. Και είναι πολύ δύσκολο σε όλους, να δεχθούμε ότι έπαψε να βρίσκεται κοντά μας.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης διακρινόταν για τις σταθερές αρχές και αξίες που υπηρετούσε πάντα με δυναμισμό, όχι όμως με φανατισμό. Σεβόταν πάντα τις αντίθετες απόψεις, και πρόβαλε τα δικά του πιστεύω με πειθώ και αξιοπρέπεια.

Για αρκετά χρόνια βρισκόταν, βράχος ακλόνητος, στο πλευρό του ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη και υπηρέτησε με σοβαρότητα και πληρότητα το πολιτικό του γραφείο. Η πρόωρη απώλειά του αφήνει εκεί ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Υπηρέτησε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα δυο τετραετιών και την Αυτοδιοίκηση, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Γαζίου και πρόσφερε και εκεί πολύ σημαντικές υπηρεσίες.

Πάνω απ’ όλα, ο Κώστας Κεφαλογιάννης ήταν άριστος και υποδειγματικός οικογενειάρχης. Λάτρευε τη σύζυγό του και υπήρξε πολύ στοργικός πατέρας για το μονάκριβο γιό του.

Η κηδεία του θα γίνει στα Ανώγεια σήμερα Τετάρτη και ώρα 1 μ.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι. Η σορός του θα βρίσκεται στα Ανώγεια το πρωί της Τετάρτης, μετά τις 10 π.μ.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *