Θα τα καταφέρουμε και ας δεν ακούνε ορισμένοι

Θα τα καταφέρουμε και ας δεν ακούνε ορισμένοι

Γράφει ο Νίκος Προδρόμου Γκοντές*

Διανύουμε ίσως το δυσκολότερο σημείο της πανδημίας αλλά και της οικονομίας. Αναφέρομε στην οικονομία γιατί εκεί πραγματικά έχει ξεφύγει το πράγμα. Πολλοί κάνουν λόγω για οικονομικά παιχνίδια, άλλοι λένε ότι λόγω του κορονοϊού σταμάτησε η παραγωγή και υπάρχουν ελλείψεις (αν και δεν είδα εγώ να σταματάει κανείς και τίποτα…).

Ωστόσο το πραγματικό αντίκτυπο της οικονομίας θεωρώ ότι θα φανεί σε μεγάλο βαθμό προς τον χειμώνα… ανάλογα φυσικά και τι κεφαλή κρατάει ο καθένας…

Πάμε τώρα στο κομμάτι της πανδημίας. Δύο λέξεις σίγουρα σας τις έχω ξαναπεί. Υπομονή και επιμονή. Από την αρχή αυτό επέμενα. Πρέπει να επικρατήσουν αυτά τα δύο. Το διαδίκτυο είναι ένα πραγματικό χάος. Θα έχετε παρατηρήσει πόσο κάψιμο υπάρχει εδώ μέσα…. Έχουνε γίνει όλοι επιστήμονες που τους βλέπεις και αναλύουν διάφορα, έχουν πάντα άποψη και ας είναι και άσχετοι. Το κακό είναι ότι παρασύρουν και άλλους που δεν έχουν καταλάβει την σημασία του προβλήματος που υπάρχει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Αυτές μάλιστα τις ημέρες λένε για διαχωρισμό. Ναι! υπάρχει! Θέλουμε να πεθάνουμε ή θέλουμε να ζήσουμε;;;; Δεν μπορώ να το πω πιο απλά! Το πρόβλημα υπάρχει! Αφορά την Δημόσια Υγεία και δεν γίνεται σε ορισμένους που λένε ότι θέλουν να κάνουν ότι γουστάρουν ότι θα πρέπει να το επιτρέψουμε…

Για να μην χάσουμε καλά-καλά τα λογικά μας…. Είναι σαν να λέμε ότι θα αφήσουμε μία χαλασμένη πατάτα να βρωμάει στο τσουβάλι μαζί με τις υπόλοιπες! Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό όπως το παίρνει ο καθένας αλλά συνολικό! Και για να φύγουμε από αυτή τη λαίλαπα πρέπει να ακούμε τους ειδικούς, να εμβολιαστούμε και να ξεμπερδέψουμε από αυτό που μας ταλαιπωρεί όλους!

Με πίστη, υπομονή και επιμονή ενωμένοι θα τα καταφέρουμε! Για να σώσουμε όλους τους υπόλοιπους από όλο αυτό το «καρβούνι» που μπλέξαμε!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *