Φορτιστής ηλεκτροκίνησης διατίθεται στον Πύργο Μονοφατσίου

Φορτιστής ηλεκτροκίνησης διατίθεται στον Πύργο Μονοφατσίου

Ένας νέος φορτιστής ηλεκτροκίνησης αυτοκινήτων υπάρχει σε κεντρικό σημείο στον Πύργο Μονοφατσίου.

Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να φαντάζει ότι είναι μακριά αλλά σιγά σιγά έρχεται. Έτσι λοιπόν η αρχή έγινε με τον πρώτο φορτιστή ηλεκτροκίνησης στα νότια των Αστερουσίων.

Ο φορτιστής ηλεκτροκίνησης βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα τζαμιών Γκοντές.

Σχετικά με την WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο, παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία. Διαθέτει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2011 ενώ το 2015 απέκτησε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου και τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην αγορά.
Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 85 καταστήματα και 215.000 πελάτες, τους οποίους με «έξυπνο» τρόπο ικανοποιεί κάθε ενεργειακή τους ανάγκη καθημερινά.

Υπηρεσία Chargespot

Το Chargespot είναι η ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης από την WATT+VOLT . Μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, που μπορεί να κατεβάσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό ή το tablet του από το Play Store και το App Store, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, έχοντας πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.
To app έχει ήδη 10.000 χρήστες.

Ανήκει στο δίκτυο της watt and volt ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να δείτε στο https://chargespot.gr/

Δείτε παρακάτω τις οδηγίες πως να φορτίσετε εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *