ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ως “περιοδεία των χαμένων προσδοκιών” μπορεί να χαρακτηρστεί η διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρα στην Ανατολική Κρήτη.​

Όπως και στελέχη του ομολογούν, η επίσκεψη του κ. Τσίπρα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση των τοπικών στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποκορύφωμα η υποτονική ανοικτή συγκέντρωση που οργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο χώρο του ενετικού λιμανιού, που απλώς έδωσε την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να επαναλάβει για μια ακόμη φορά τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του κατά της κυβέρνησης, και να εξαπολύσει νέα, άσφαιρα πυρά εναντίον του Πρωθυπουργού της χώρας, προσωπικά.

Απευθυνόμενος σε ένα αραιό και απογοητευμένο ακροατήριο, ο κ. Τσίπρας έστειλε, όπως είπε, τα μηνύματά του. Επρόκειτο όμως για μηνύματα διχαστικά, αντιφατικά και διφορούμενα, βασισμένα στις αυταπάτες και τις ουτοπίες του, τους δογματισμούς και τις ιδεοληψίες του.​

Δεν εντυπωσίασαν κανένα, οι προκλητικές εμφανίσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη. Τα ασύστολα ψεύδη που χρησιμοποίησε παντού όπου μίλησε, τα έχουν πλέον συνηθίσει τα στελέχη και οι οπαδοί του, ενώ αφήνουν παγερά αδιάφορο τον Κρητικό λαό, που έζησε από πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ένα μόνο πράγμα επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσία του στην Κρήτη: Ότι βρίσκεται εκτός τόπου και εκτός χρόνου, καταδιωκόμενος διαρκώς από τις καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησής του.

Σκιά πλέον του εαυτού του ο κ. Τσίπρας, στην απέλπιδα προσπάθεια του να ξεχάσει ο κόσμος την 5ετή διακυβέρνηση του, έχει υπερβολικά κουράσει και απογοητεύσει τον Ελληνικό λαό. Με περιοδείες όπως αυτή τη διήμερη στην Ανατολική Κρήτη, κουράζει και απογοητεύει ακόμη και τα ίδια τα στελέχη του κόμματος του.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *