ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΣΤΗΝ 7ή ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΣΤΗΝ 7ή ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ο κ. Επιτροπάκης είχε συνάντηση τόσο με τον Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου, όσο και με τον Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου, αλλά και με προσωπικό. Στη διάρκεια των συναντήσεων του, ο κ. Επιτροπάκης ενημερώθηκε για τις δράσεις της Υγειονομικής Περιφέρειας, το έργο της, αλλά και τα σημεία βελτίωσης που υπάρχουν, τονίζοντας ότι ως υγειονομικός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τοπικά και εθνικά να αναβαθμιστεί.

«Είναι χρέος μας την επόμενη ημέρα να έχουμε ένα ακόμα πιο σύγχρονο, πιο αξιόπιστο και επαρκώς στελεχωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας» δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιώργος Επιτροπάκης.

«Είχαμε μια πολλή εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Διοικητή, τον κ. Υποδιοικητή και το προσωπικό της Υγειονομικής Περιφέρειας, το οποίο ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Επιτροπάκης για να προσθέσει:
«Όπως έχει τονίσει ήδη και ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, είναι γνωστά τα θέματα που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας. Είναι όμως γνωστό επίσης, ότι έχουν καταβληθεί τεράστιες προσπάθειες για την ενίσχυση και βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως και ότι ήδη έχουν προγραμματιστεί δράσεις που φέρνουν το ΕΣΥ σε πρώτη προτεραιότητα και ενισχύουν σημαντικά τη Δημόσια Υγεία. Σ’ αυτή την κατεύθυνση στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εργαζόμαστε και προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούν οι διεκδικήσεις μας σε όλα τα επίπεδα».

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *