Δήλωση Γ. Μερωνιανάκη για τα προβλήματα στον δρόμο Αγ. Βαρβάρας – Καστέλλι

Δήλωση Γ. Μερωνιανάκη για τα προβλήματα στον δρόμο Αγ. Βαρβάρας – Καστέλλι

Δήλωση Γ. Μερωνιανάκη για τα προβλήματα στον δρόμο Αγ. Βαρβάρας – Καστέλλι.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δρόμος Αγ. Βαρβάρα – Καστέλλι εμφανίζει προβλήματα και σε τμήμα του με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Και στο παρελθόν όπως είναι γνωστό, ήδη έχουν καταγραφεί αστοχίες στην πορεία υλοποίησης του έργου, που αφορούν σε τέτοιας μορφής προβλήματα, που εμφανίστηκαν με καταρρεύσεις πρανών.

Να μας απαντήσουν τώρα όλοι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι, τι προτίθεντε να πράξουν ώστε να δοθεί επιτέλους μια οριστική λύση στην ολοκλήρωση του δρόμου Ηρακλείου-Μεσσαράς, που έχει καταντήσει το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», διασφαλίζοντας πάντα την ασφάλειας των διερχομένων και την τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς να διαταράσσεται στο ελάχιστο η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Γιατί κάθε τόσο προκύπτει και κάποιο πρόβλημα με τον πολύπαθο αυτό δρόμο, είτε αφορά κάποια κατασκευστική αστοχία, είτε αφορά θέματα ασφάλειας των κατοίκων και των εργατών του έργου;

Γιατί θα πρέπει μονίμως να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας πάνω από τους ιθύνοντες, προκειμένου να προχωρούν απρόσκοπτα όλες οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου, κάτι που θεωρείται στοιχειωδώς αυτονόητο;

Επιτέλους, ας αναλάβουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί απέναντι στις υποχρεώσεις τους και, κυρίως, απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι στο τέλος της ημέρας είναι και οι τελικοί αποδέκτες και κριτές.»

Γιώργος Μερωνιανάκης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη –
«Η Κρήτη Μπροστά»

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!