Το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης στο Ηράκλειο από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης στο Ηράκλειο από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Το Λούνα Παρκ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης έρχεται στο Ηράκλειο την Κυριακή 3 Ιουνίου και από τις 10:00 έως τις 14:00 θα περιμένει τους μικρούς του φίλους στον Καράβολα, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας.

Σκοπός της δράσης, η οποία πραγματοποιείται και εν’ όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (Τρίτη 5/6) είναι να ενημερωθούν τα παιδιά για τον σωστό τρόπο και τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα εκπαιδευμένα στελέχη της Ε.Ε.Α.Α.

θα ενημερώνουν το κοινό για όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης (μπλε κάδοι, μπλε κώδωνες, κίτρινοι κάδοι, κλπ) που υπάρχουν στο Δήμο Ηρακλείου, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Στην εκδήλωση θα κληρωθούν επίσης και τρία ποδήλατα από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Το 1ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας συνδιοργανώνεται από την εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice, τη ΔΗ.Κ.Ε.Η., το 3ο Δ.Δ Δήμου Ηρακλείου και τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., συμμετέχουν πολλοί σύλλογοι και φορείς και η είσοδος σε αυτό είναι ελεύθερη.

Οι Φωτογραφίες εινεί από την  προηγούμενη δράση του Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης στη Λότζια

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!