ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Παραμένει  ο κ. Λυρώνης ενεργό μέλος

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Παραμένει ο κ. Λυρώνης ενεργό μέλος

Συνεδρίασαν τα μέλη της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και έπειτα από εισήγηση του Προέδρου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, αποφάσισαν να μην γίνει δεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει
ο γιατρό και πρώην αναπληρωτής Δυπεάρχης Γιώργος Λυρώνης.

Αμεσως μετά κλήθηκε ο κ.Λυρώνης και αφού του ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση και εδώθησαν οι σχετικές εξηγήσεις , ο κ. Λυρωνης δήλωσε ότι παραμένει ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ και σε όποια θέση κληθεί να προσφέρει θα το κάνει με όλες του τις δυνάμεις όπως πάντα.

Συνεχίζεται κανονικά το έργο της νεοεκλεγείσας διοίκησης ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με ενότητα και σε απάντηση σε όσους έτρεξαν να γράψουν και να προβλέψουν εξελίξεις, ο νέος προεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου κος Καρκανάκης και ο κος Λυρώνης δήλωσαν ότι τώρα ξεκινά ο αγώνας και καλά θα κάνουν όσοι επενδύουν στη διάσπαση και αποδυνάμωση της ΝΟΔΕ, να περιμένουν πολλές δυναμικότερες παρεμβάσεις από εδώ και πέρα!!!

Ενωμένοι συνεχίζουμε!

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!