Όχι δεν θέλω νέο σύγχρονο ΒΟΑΚ με διόδια. Θέλω Κατσικόδρομο!

Όχι δεν θέλω νέο σύγχρονο ΒΟΑΚ με διόδια. Θέλω Κατσικόδρομο!

Η πραγματικότητα που ισχύει τώρα και πιο είναι πραγματικά το σωστό και το ασφαλές!

Στην Ελλάδα πάντα ψάχνουμε να βρούμε μία αιτία πρώτον να μην πληρώνουμε και δεύτερον να φταίει πάντα κάποιος άλλος και όχι εμείς. Αυτό ισχύει από εμάς τους ίδιους ως πολίτες αλλά και τους πολιτικούς που τα ρίχνει ο ένας στον άλλον. Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος ταξιδέψαμε από Ηράκλειο για Χανιά και το αντίθετο. Ο χαρακτηρισμός που δίνουμε και στον τίτλο είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης. Ουσιαστικά δεν είναι δρόμος αλλά είναι κατσικόδρομος!

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που τραβήξαμε και σας δείχνουμε στο άρθρο η οποία δείχνει το αυτοκίνητο μπροστά μας που προσπαθούσε να περάσει το πρώτο φορτηγό. Φυσικά μετά το πρώτο φορτηγό υπήρχε και δεύτερο!

Συζητάμε δηλαδή για καλοκαίρι 2021 με μία κατάσταση τραγική λόγω και της κατάστασης του κορονοιου και ένα δρόμο που πρέπει να πηγαίνεις σημειωτόν για να μη σκοτωθείς στην κυριολεξία!

Το ευχάριστο σε όλα αυτά είναι ότι έχει ανακοινωθεί νέος ΒΟΑΚ. Το αν θα έχει τελικά διόδια ή όχι δεν έχει διευκρινιστεί αλλά και να έχει βλέποντας άλλους δρόμους στην βόρεια Ελλάδα ο υπεύθυνος οδηγός και για τον εαυτό του και για τους άλλους θα πει ότι θέλει ένα καλύτερο δρόμο έστω και έτσι!

Ελπίζουμε να υλοποιηθεί σύντομα ένας σωστός δρόμος στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης.

Τέλος αυτό που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε για όσους το τονίζουν και σωστά το λένε είναι να υπάρχει και μία σωστή διαχείριση του οδικού δικτύου σε όλη την Κρήτη από τα ίδια τα χρήματα που δίνονται στα τέλη κυκλοφορίας. Αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο ζήτημα γιατί υπάρχουν πολλά σημεία άκρως επικίνδυνα σε όλη την Κρήτη τα οποία έχουμε τονίσει και εμείς από εδώ από το cretapress πολλές φορές.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *