Εορτή Αγίας Τριάδος Λιγορτύνου – Ευχαριστήριο ευγνωμοσύνης

Εορτή Αγίας Τριάδος Λιγορτύνου – Ευχαριστήριο ευγνωμοσύνης

Μετά από αυτήν την μοναδική πνευματική εμπειρία, χρεωστικώς οφείλω ευγνωμόνους ευχαριστίας προς τον Πανάγιον Θεόν που με αξίωσε μίας τέτοιας στιγμής καθώς και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο για την ευλογία του να τελέσουμε την Θεία Λειτουργία σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Αρχαιολογίας.

Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη οφείλουμε στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και ιδιαιτέρως στην κυρία Ελένη Κανάκη, τομεάρχη Βυζαντινών και Μεσοβυζαντινών Αρχαιοτήτων, για την άδεια που μας παραχώρησαν να τελέσουμε εντός του Ναού την Θεία Λειτουργία σύμφωνα με τις υποδείξεις που μας κατέθεσαν.

Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως καθότι σε μία δύσκολη πνευματική συγκυρία για το χωριό μας μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ευλογία.

Θερμές ευχαριστίες στον συνταξιούχο εφημέριο μας π. Ανδρέα Ανωγειανάκη που βιώσαμε από κοινού έμπροσθεν του Θυσιαστηρίου αυτήν την Μεγάλη ευλογία. Ευχαριστώ θερμά τον προκάτοχό μου π. Παντελεήμων Παξιμαδά για την παρουσία του καθώς και για το γεγονός ότι επί των ημερών του και με δικές του ενέργειες έγινε η ανασκαφή και διαμόρφωση του Μνημείου όπως είναι σήμερα.

Θερμά ευχαριστώ την κ. Μαρία Μαυριτσάκη Αρχαιολόγο για την βοήθεια σε πολλά θέματα και την παρουσία της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λιγορτύνου κ. Ευάγγελο Καραντεμοίρη, ο οποίος με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του ανέλαβε όλες τις προετοιμασίες του χώρου και όχι μόνο για να είναι όλα έτοιμα για αυτή την ημέρα.

Θερμές ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο για τον κόπο και τις ετοιμασίες καθώς και όλους και όλες που με τόση αγάπη πρόσφεραν κρέατα, φαγητά, κόπο και οργάνωση ώστε κανείς να μην φύγει χωρίς να κεραστεί πλουσιοπάροχα. Ο Θεός γνωρίζει τα ονόματα τους ένα ένα. Εκείνος ας ανταποδίδει εκατονταπλασίονα της αγάπης τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και στους ανθρώπους που είναι κοντά στην εκκλησία οι οποίοι είναι το στήριγμα μας σε ότι χρειαστούμε αφήνοντας οικογένειες και δουλειές προκειμένου να κάνουν ότι τους ζητήσει η Εκκλησία.

Τέλος ευχαριστώ τον ευλογημένο λαό του Θεού που συμμετείχε ψυχικά σωματικά σε αυτή την μεγάλη χαρά της εκκλησίας.
Η χάρις της Παναγίας Τριάδος να μας ευλογεί όλους. Χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *