Όχι δεν θέλω άλλα επιδόματα. Ουσία θέλω!

Όχι δεν θέλω άλλα επιδόματα. Ουσία θέλω!

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Καύσιμα, ενέργεια, καθημερινότητα και ένας αγώνας που τελικά δείχνει να θέλει να μας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ειδικά όταν είσαι νομοταγής, δουλεύεις και μόνο που δεν κοιμάσαι στο μαγαζί σου και βλέποντας αυτά που συμβαίνουν έρχεται η στιγμή όπου σε πιάνει η αγανάκτηση.

Εκτός την τρελή αυτή καθημερινότητα ο καθένας από εμάς πρέπει να ειδικευτεί στο να είναι δικηγόρος λογιστής προγραμματιστής και δεν ξέρω και τι άλλο θα μπορούσα να πω έχοντας απέναντι το κράτος που το πληρώνεις μία ζωή και προσπαθώντας να είσαι εντάξει απέναντί του.

Αυτό γινόταν μια ζωή και δηλαδή πολλή δουλειά και συνέπεια. Ένας πολίτης που προσπαθεί και έχει όλα τα παραπάνω «ξενερώνει» όταν θα πρέπει να έρθει η ώρα να ανταμειφθεί. Φυσικά δεν είναι ανταμοιβή τα 50 και τα 100 ευρώ (άσε που πρέπει να λύσεις γρίφους για να μην την πατήσεις!) Ένα λάθος κουμπί και πάει το χάνεις…

Επί της ουσίας έχω κουραστεί από παλιά να θέλουν να μας σώσουν όλοι αλλά πάντα τα ίδια συμβαίνουν.Με Απίστευτες ώρες δουλειάς, συνέπειας στα πάντα και αντί να στο ανταποδώσει στην πράξη το Κράτος ασχολείται με τα επιδόματα!

Δεν σκέφτηκε ποτέ να δωθεί λύση στην ακρίβεια και δεν είναι τώρα μόνο. Η διαφορά είναι τώρα οτι έχει ξεφύγει τελείως το πράγμα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο φυσικά αλλά εδώ είμαστε ακόμα χειρότερα.

Δεν θα σας περιγράψω περισσότερα γιατί θα πρέπει να γράφω ώρες. Ουσιαστικά όμως είμαι από αυτούς που προσπαθώ οσο μπορώ να είμαι εντάξει σε αυτό εδώ το Κράτος. Για αυτό το λόγο γράφω αυτό το άρθρο σχετικά με τα επιδόματα. Μια ζωή τα ίδια

Όχι δεν θέλουμε επιδόματα! Ουσία και αποτέλεσμα θέλουμε…

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *