Η «μπουγάδα» του Fuel Pass 2. Αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα έχασαν το επίδομα. Δείτε πώς

Η «μπουγάδα» του Fuel Pass 2. Αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα έχασαν το επίδομα. Δείτε πώς

Αρκετοί έσπευσαν να κάνουν την αίτηση για την δεύτερη επιδότηση καυσίμου. Μία σημαντική όμως λεπτομέρεια στα αγροτικά οχήματα έκανε το κράτος τελικά να κερδίσει πολλά.

Η πρώτη επιδότηση αφορούσε μόνο επιβατικά οχήματα. Μία εβδομάδα πριν λήξει η πρώτη επιδότηση άλλαξε το σύστημα και έδινε και στα αγροτικά οχήματα. Εκτός ότι δεν υπήρχε ενημέρωση παρόλο που εμφανίζει στο σύστημα όταν μπεις τους αριθμούς των αυτοκινήτων πολύ δεν μπήκαν στη διαδικασία να το σκεφτούν γιατί είχαν στο μυαλό τους ότι επιδοτεί μόνο τα επιβατικά. Τέλος θα μπορούσε να έχει μία επεξεργασία στοιχείων ακόμα και μετά την υποβολή εάν ήθελε να είναι δίκαιο το σύστημα. Αλλά το κράτος δίνει μία φορά την ευκαιρία και βγαίνει και από πάνω. Σου λέει εγώ σου έδωσα. Σε κάνει να νιώθεις και τύψεις!

Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε πώς μπορεί να την πατήσει κάποιος.

Ένα αυτοκίνητο επιβατικό είναι για παράδειγμα σε δύο ΑΦΜ. Υπάρχει όμως στην ίδια οικογένεια και αγροτικό αυτοκίνητο. Η παγίδα τώρα είναι ακριβώς σε αυτό. Η επιδότηση είναι ανά ΑΦΜ. Εδώ ακριβώς τώρα γίνεται το λάθος εάν δεν το προσέξει κάποιος. Κάνοντας την αίτηση στο επιβατικό επειδή δίνει μόνο σε ένα ΑΦΜ δεν σε αφήνει μετά να κάνεις το αγροτικό και έτσι χάνεις τουλάχιστον στην Κρήτη τα 100 ευρώ. Πρέπει δηλαδή να κάνει το ΑΦΜ που έχει το αγροτικό πρώτα στο αγροτικό και το δεύτερο ΑΦΜ που έχει μαζί με το πρώτο το επιβατικό να κάνει την αίτηση για το επιβατικό.

Οι παραπάνω ήταν μία συγκεκριμένη περίπτωση αλλά φανταστείτε στην Κρήτη τουλάχιστον που είναι πάρα πολλά αγροτικά οχήματα πόσα λεφτά χάθηκαν από τους ανθρώπους και πόσα κέρδισε το Κράτος.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *