Συνεχίζει στην Αθήνα ακάθεκτος να εξαπατά και να παίρνει προκαταβολές!

Συνεχίζει στην Αθήνα ακάθεκτος να εξαπατά και να παίρνει προκαταβολές!

Ο τύπος κυκλοφορεί  στην Αθήνα ισχυρίζεται ότι κάνει διαφήμιση σε έντυπο, παίρνει προκαταβολές και εξαφανίζεται! 

Μάλιστα στην ιστοσελίδα μας έχουν καλέσει  αρκετές φορές γιατί όπως θα δείτε και στην απόδειξη έχει φτιάξει ένα email με όνομα cretapress!

Αφού παρουσιαστεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας λέει ότι θα κάνει διαφήμιση σε έντυπο και κόβει μία απόδειξη χειρός όπως βλέπετε και στην φώτο ζητώντας όλο το ποσό ή έστω μία προκαταβολή.

Αφού περάσει καιρός   και λογικό είναι,  βλέποντας να μην έρχεται ποτέ  σχετική διαφήμιση σε έντυπο αυτός που έχει εξαπατηθεί αρχίζει την αναζήτηση από το τηλέφωνο που έχει δώσει ο απατεώνας στην απόδειξη…

Αυτό ακριβώς έγινε και με τον  κύριο Αχιλλέα που ψάχνοντας τον τηλεφώνησε αλλά δεν τον βρήκε ποτέ!

Η επόμενη κίνηση και λογικό είναι να ψάξει κάνοντας αναζήτηση στο google με την λέξη cretapress!

Αφού βρήκε το τηλέφωνο μας  και μας κάλεσε και του επιβεβαιώνουμε πώς έχει εξαπατηθεί!

Αυτό το γνωρίζουμε μιας και τα κρούσματα δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο αλλά αρκετά και μας έχουν καλέσει αρκετές φορές διαπιστώνοντας εκ των υστέρων ότι έχουν πέσει θύματα απάτης!

Δείτε άλλη μία τέτοια απόδειξη στο παρελθόν που ο ίδιος απατεώνας  είχε εξαπατήσει  κάποιον κύριο παίρνοντας του προκαταβολή:

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Το σίγουρο είναι ότι έχει εξαπατήσει αρκετό κόσμο στην Αθήνα και το επόμενο βήμα είναι να πάρει τον λόγο η δικαιοσύνη

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!