ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΡΑΝΑΣ – «Ελλάδα Μάνα Μου» – Νέο Official Video Clip από την Spider Music

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΡΑΝΑΣ – «Ελλάδα Μάνα Μου» – Νέο Official Video Clip από την Spider Music

Ο Σοφοκλής Βρανάς μας παρουσιάζει το νέο του Single με τίτλο ” Ελλάδα Μάνα μου “.

Εκτός της ερμηνείας του, υπογράφει και την μουσική σύνθεση στο τραγούδι αυτό, ενώ τους στίχους υπογράφει   ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης, την σκηνοθεσία του βίντεο έχει κάνει ο Κώστας Γοντικάκης.

Το ” Ελλάδα Μάνα μου “, είναι ένα  γνήσιο ζεϊμπέκικο που περιγράφει το βίωμα της Νοσταλγίας, και της αγάπης που νιώθουν οι Έλληνες Μετανάστες  για την Πατρίδα τους.

Μετανάστης και ο ίδιος ο Σοφοκλής, που είναι βαθιά ρεαλιστής αλλά και ονειροπόλος οραματιστής, σε κάθε τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, μας αφηγείται ένα κομμάτι της ζωής του. Αυτήν την φορά με το ” Ελλάδα Μάνα μου ” , είναι σίγουρο ότι το συναίσθημα που θέλει να μεταδώσει, θα χτυπήσει στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης.

Ο Σοφοκλής Βρανάς, δεν έχει χάσει την ελπίδα του, ότι σύντομα θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, την Πατρίδα του!  Και κάθε του βήμα, μικρό η μεγάλο τον οδηγεί σε αυτόν τον στόχο, της επιστροφής.

Στο βίντεο, συμμετέχουν ο ηθοποιός Γιάννης Δημητράκης, η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και ο Κωνσταντίνος Αναστόπουλος από την ακαδημία ζεϊμπέκικου του Δ Πετρόπουλου.

Ο Κώστας Γοντικάκης, χρησιμοποίησε στα πλάνα του το βιβλίο Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη, καθόλου τυχαίο, καθότι το συγκεκριμένο βιβλίο μιλά για περιπλάνηση και επιστροφή. Επίσης κάποια από τα πλάνα του χώρου, έγιναν στο μνημείο γενοκτονίας Ποντίων στον Πειραιά.

Το Ελλάδα Μάνα Μου, κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες από

την Spider Music.

Καλή Ακρόαση !!!!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *