Αναχώρησε για το εξωτερικό ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ

Αναχώρησε για το εξωτερικό ο  κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ

Αναχώρησε για το εξωτερικό ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ, προκειμένου να συναντήσει τον συναθλητή του που δεν είναι άλλος από το άλογο του το οποίο βρίσκεται στη Γερμανία με σκοπό την προπόνηση του και την προετοιμασία του για την Παρα Ολυμπιάδα ΠΑΡΙΣΙ 2024.

Ο αθλητής ο οποίος είναι ο μοναδικός των τελευταίων 20 χρόνων ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο άθλημα της ιππασίας για ΑΜΕΑ, θα χρειαστεί να μείνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία προκειμένου να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού.

Στους επόμενους 4 μήνες ο έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί σε 3 διεθνής αγώνες στην Ευρώπη με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Παρίσι 2024.

Η προπονήτρια του αθλητή κ. Μαριάννα Γραμματικάκη δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία με τον Μιχάλη και το άλογο του Ερως. Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί προκειμένου να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας. Είναι η πρώτη συμμετοχή σε Παραολυμπιάδα μετά από 20 χρόνια και αυτό ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια όλο το 2023, όπου ο Μιχάλης έδειξε πειθαρχία και αφοσίωση. Ελπίζουμε σε μια θέση στο βάθρο»

Την ομάδα του αθλητή στηρίζει η AEGEAN AIRLINES με την εξασφάλιση των μετακινήσεων του.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *