Οπλισμένοι με υπομονή, Στελίνα Αντουλινάκη – Ψυχολόγος

Οπλισμένοι με υπομονή, Στελίνα Αντουλινάκη – Ψυχολόγος

Είναι γνωστό πως χωρίς υπομονή, η ζωή μοιάζει αρκετά αγχωτική, με μια μόνιμη βιασύνη καθώς αναζητάς να αποκτήσεις γρήγορα αυτό που θέλεις ή βιάζεσαι να την αλλάξεις και να τη φέρεις στα μέτρα σου. Νευριάζεις και θυμώνεις πιο εύκολα. Θέλεις τα πάντα να γίνουν τώρα και πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο φτάνεις ακόμη και στη δυστυχία.

Η υπομονή είναι μια από τις σημαντικότερες αρετές που θα σε κάνει να νιώσεις γαλήνη, ηρεμία και εσωτερική ισορροπία. Με σύμμαχο αυτή θα μάθεις πως αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου, χωρίς πιέση. Δεν μπορείς να βρεις την αγάπη, τον τέλειο άνδρα, την τέλεια γυναίκα ή την καλύτερη δουλειά εκείνη τη στιγμή που το λες ή το σκέφτεσαι! Θα δεις πως η υπομονή θα γίνει η δύναμη σου στο να διαχειρίζεσαι καλύτερα δύσκολες καταστάσεις, εμπόδια ή καθυστερήσεις. Μέσω αυτής θα αποδεχτείς την πραγματικότητα, ακόμη και αν δε σου αρέσει τη δεδομένη στιγμή, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα σου θυμίσει λοιπόν, πως αξίζει να ζήσεις το παρόν, με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του, γιατί και αυτά έχουν κάτι να σου διδάξουν.

Αρκεί να θυμάσαι πως κανείς δεν έχει πετύχει χωρίς προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Αν μείνεις σταθερός στο στόχο σου και δεν τα παρατήσεις με την πρώτη αναποδιά, θα δεις πως η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Χαλάρωσε το μυαλό σου. Μην μπαίνεις στη διαδικασία βιαστικών σκέψεων, παρορμητικών αποφάσεων και γίνε ρεαλιστής. Αναγνώρισε τα συναισθήματα σου και βρες αυτό που σε ενοχλεί.. έτσι θα φτάσεις προς μια πιο σταθερή και υγιή συναισθηματική κατάσταση.

Τι πιο ωραίο άλλωστε από ένα υπομονετικό και ήρεμο μυαλό;

*Facebook: Στελίνα Αντουλινάκη – Ψυχολόγος

YouTube: Στελίνα Αντουλινάκη
Όλα ξεκινούν από το μυαλό και στο χέρι σου είναι να τα κατευθύνεις προς ένα πιο θετικό τρόπο σκέψης! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα δες το παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=5GmwNfo2hm0&feature=share

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *