Η ίδια νοοτροπία δυστυχώς επαναλαμβάνεται..

Η ίδια νοοτροπία δυστυχώς επαναλαμβάνεται..

του Νίκου Προδρόμου Γκοντέ

Σε μία δύσκολη χρονιά αλλά και σε μια δύσκολη εποχή γενικότερα η Ελλάδα έχει σταθεί στα πόδια της με μία Κυβέρνηση που κάνει πράξεις και θέλει να διορθώσει πράγματα που ίσως δεν έγιναν ποτέ. Διαπιστώνοντας το ακόμα και όσοι ήταν πολέμιοι αυτής τη Κυβέρνησης θα τους ακούσει κανείς να σιγοψιθυρίζουν ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται πράγματα είτε στην ώρα τους είτε με κάποιο προγραμματισμό και στο τέλος υλοποιούνται.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και νοοτροπίες που δυστυχώς επαναλαμβάνονται… Μάλιστα ορισμένοι εκμεταλλεύονται ακόμα και ομάδες-συλλόγους που μέσα από αυτές στέλνουν διάφορα έγγραφα άσχετα από τον πραγματικό ρόλο που ορίζει το καταστατικό τους. Άλλοι πάλι παίρνουν μεμονωμένα πρωτοβουλίες προσπερνώντας επίσημους φορείς και θεσμούς νομίζοντας ότι κάνουν καλό αλλά ουσιαστικά γίνεται το αντίθετο. Δεν μπορούν να δουν μακρυά. Δεν μπορούν να δουν το συνολικό καλό. Δεν μπορούσαν να το δουν άλλωστε ποτέ.

Το μέλλον όμως ανήκει σε εμάς και τα παιδιά μας και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Βλέποντας το συνολικό όφελος. Μπορεί η νοοτροπία αυτή να επαναλαμβάνεται αλλά θέλω να πιστεύω ότι ήδη ανήκει στο παρελθόν

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *