Όνειρα θερινής νυκτός, μάλλον χειμωνιάτικης…

Όνειρα θερινής νυκτός, μάλλον χειμωνιάτικης…

Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός

Κάποιο σάιτ του Ηρακλείου που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κουμουνδούρου προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις.

Μιλάει για δήθεν συλλογή υπογραφών από στελέχη του κόμματος της ΝΔ που διαφωνούν με τα τεκταινόμενα στο Ηράκλειο.

Πρόκειται μάλιστα​ σύμφωνα με το δημοσίευμα​ για​ δήθεν αγωνιστές​ και καλοθελητες που πρόκειται​ ​ να​ συναντήσουν τον πρωθυπουργό που θα επισκεφθεί την Κρήτη με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Καστέλι για το αεροδρόμιο και να διαμαρτυρηθούν για τον παραγκωνισμό τους.

Καλώ όλους τους ΝΔκρατες​ του Ηρακλείου να μην λαμβάνουν​ υπόψη τους τέτοιες ανυπόστατες ειδήσεις που σκοπό έχουν να χαλάσουν την πολύ καλή εικόνα του κόμματος​ στο νομό μας.
Η προσπάθεια κάποιων να θολώσουν την επιτυχία του κόμματος και του πρωθυπουργού θα πέσει στο κενό.

Από όλους χρειάζεται σοβαρότητα και στήριξη αυτής της κυβέρνησης που έχει αποδοχή και πέρα από τα γνωστά ιδεολογικά κριτήρια των ψηφοφόρων και έχει εκπλήξει ευχάριστα όλη την ελληνική κοινωνία.

Όσο για το σάιτ που και άλλες φορές έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει έριδες στην τοπική ΝΔ δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να χαλάσουμε αυτή την σπουδαία εικόνα του κόμματος στο νομό Ηρακλείου μετά από πολλές προσπάθειες των βουλευτών , μελών Νοδε και ΔΗΜΤΟ και όλων των στελεχών.
Όλοι είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και η όποια παραφωνία απομονώνεται και αυτοακυρωνεται.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120