Μεϊμαράκης σε ψηφοφόρους: Aυτή τη φορά προσέχουμε τι ψηφίζουμε

Μεϊμαράκης σε ψηφοφόρους: Aυτή τη φορά προσέχουμε τι ψηφίζουμε

Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου)

Κανένας πια δε δικαιολογείται να πιστεύει συνθήματα όπως το λεφτά υπάρχουν, η σε αυταπάτες.

Ακόμα μια πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γραμματέας της Πολίτικης Επιτροπής και βουλευτής Ηράκλειου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με τη συμμετοχή οκτώ υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Η εκδήλωση έγινε με παρουσία πλήθους κόσμου όλων των ηλικιών.

Η ποιότητα και η στελέχωση των υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο σχολιάστηκε από όλους τους υποψηφίους και δείχνει ξεκάθαρα την σκέψη του Κυρ.Μητσοτάκη ότι η επιλογή των άριστων είναι στις προτεραιότητες του.

Αυτός που κέρδισε το περισσότερο χειροκρότημα και την μεγαλύτερη προσοχή από τους παριστάμενους ήταν χωρίς αμφιβολία ο συντοπίτης μας και πρώην γραμματέας , πρόεδρος της βουλής και πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Από τον γεμάτο ενθουσιασμό και κομματικό πατριωτισμό ομιλία του ο θεατής μπορούσε να ξεχωρίσει τα εξής:

1) Έδωσε μεγάλες ευθύνες για την παραπλάνηση του λαού από το Γ. Παπανδρέου που ενώ η ΝΔ έλεγε για δυο χρόνια σταθεροποίησης , αυτός πρότεινε το ψευδεπίγραφο Λεφτά Υπάρχουν , σε ένα ευκολόπιστο λαό , ενώ ήταν γνώστης των δυσκολιών.

2) Τη συμβολή του Α. Σαμαρά όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.
Σε μια χώρα που ήδη βρισκόταν σε μνημόνια , δανεισμό από το ΔΝΤ και επιτήρηση από την Τρόικα.
Παρόλες τις δυσκολίες αυτά τα δυόμιση χρόνια κατάφερε να βελτιώσει όλους τους δείκτες της οικονομίας, αποκατέστησε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους εταίρους , αναβάθμισε την εικόνα της χώρας που ήταν έτοιμη για έξοδο στις αγορές και έξοδο από τα μνημόνια.

3) Τότε το 2015 προέκυψε στη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που με τα πειράματα και τις αυταπάτες , έφερε τη χώρα σε αδιέξοδο χρεώνοντας τη με επιπλέον 100δις .
Το χειρότερο όλων η υπογραφή αυστηρότερου μνημονίου , με όρους δυσβάσταχτους , σε αντίθεση με τις υποσχέσεις για σχίσιμο των μνημονίων.

4) Ξεχωριστή αναφορά έκανε στο καλοκαίρι του 2015 για την εθνική στάση που κράτησε η ΝΔ στην περίοδο μετά το δημοψήφισμα , με κλειστές τράπεζες και ενώ όλα κρέμονταν σε μια κλωστή από τα λάθη της κυβέρνησης και την πίεση των Ευρωπαίων.
Τότε που η ΝΔ έτεινε χείρα βοηθείας όχι στο Συριζα άλλα στην πατρίδα που χρειαζόταν τη βοήθεια της.

5) Αυτή είναι μια διαχρονική στάση της ΝΔ που έχει ως οδηγό το εθνικό συμφέρον και όχι το στενά κομματικό εκτιμάται από το λαό .
Στη συνείδηση του κόσμου για το λόγο αυτό η στάση της εκτιμήθηκε και τα ποσοστά της δεν εξαϋλώθηκαν όπως των αντιπάλων της.

6) Τέλος απευθύνθηκε σε όλο τον κόσμο άσχετα από ιδεολογική αφετηρία και κομματική προέλευση ζητώντας αυτή τη φορά να μην παρασυρθούν από τις σειρήνες του λαϊκισμού , που εμφανίζονται υπό μορφή συνθημάτων όπως το λεφτά υπάρχουν , ή από αυταπάτες για σχίσιμο μνημονίων.
Αυτή τη φορά , με αφετηρία τις Ευρωεκλογές που έχουν και εθνικό διακύβευμα να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να κρίνουν με βάση το εθνικό συμφέρον.

Είναι σίγουρο ότι τέτοιες εκδηλώσεις πέρα από την αρθρόα συμμετοχή και άψογη διοργάνωση που πιστώνεται ο οικοδεσπότης Λευτέρης Αυγενάκης και η ΝΟΔΕ Ηράκλειου , αφήνουν το θεατή με αυτή την ευχάριστη αίσθηση ότι τέτοιες εκδηλώσεις τον κάνουν σοφότερο.

Τον κάνουν σοφότερο αλλά και πιο σίγουρα ότι η επιλογή τους να στηρίζουν τη ΝΔ διαχρονικά ήταν μια σωστή απόφαση.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!