Κατέθεσε ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Κατέθεσε ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Κατέθεσε ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με επικεφαλής τον Μανώλη Κοκοσάλη σήμερα Κυριακή 11.00 στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου την Υποψηφιότητά του στις Δημοτικές Εκλογές.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων (και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος) δήλωσε:

“η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πολιτών ΑυτοΔιοίκηση _Κοινή Πορεία έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης των προβλημάτων των Δημοτών. Κοινός Στόχος είναι η Ανάπτυξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Οι Δημότες ήταν και θα είναι στο Επίκεντρο της Πολιτικής της Δημοτικής μας Παράταξης. Συνεχίζουμε μαζί με τον Μανώλη Κοκοσάλη σε μια Κοινή Πορεία για να έχουμε μια Αυτοδιοίκηση των Πολιτών και των Δημοτών.””

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!