Μα δε σας τα πρήζουν στο Τηλέφωνο για συνδρομητική Τι-βι και διάφορα άλλα παρεμφερή;

Μα δε σας τα πρήζουν στο Τηλέφωνο για συνδρομητική Τι-βι και διάφορα άλλα παρεμφερή;

Κάθεσαι τώρα αραχτός στο σπίτι ή στο γραφείο και εκεί που είσαι cool χτυπάει το τηλέφωνο…

Ναι γεια σας σας πήραμε τηλέφωνο για μια γαμάτη προσφορά που έχουμε στην εταιρία μας…. και εκεί  αρχίζει το μαρτύριο…  Αν δεν του κλείσεις το τηλέφωνο στα μούτρα αμέσως τη γαμ….σες!

Αρχίζει λοιπόν να σου λέει αν έχεις συνδρομητική τηλεόραση και λοιπά και σου κάνει τις προτάσεις του σε τιμές κατά τον πωλητή σούπερ γαμάτες. Αντίστοιχα αν είναι για προσφορές σε κινητό βέβαια. Σε ρωτάει πόσο πληρώνεις και τέτοια. Πρώτη πουστιά δηλαδή  γιατί με το που σε ρωτά μαθαίνει τις τιμές. Σαν το γυφτοπάζαρο ένα πράμα! Η μαγκιά είναι να δώσεις την τιμή σου ρε παίχτη και αν είναι καλή το συζητάμε.

Αν δει βέβαια ότι η τιμή που έχεις είναι καλή δεν επιμένει ή ανάλογα με το τι θα σου τύχει (μπορεί και να επιμένει)

Το κλασικό βέβαια που σου λέει  όταν σε πάρει τηλέφωνο είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η ευκαιρία  που βγήκε ειδικά σήμερα και ισχύει για σήμερα! Σε πρήζει λοιπόν  και  επιμένει κοινώς στα κάνει τούμπανο!

Τα δε επιχειρήματα τους είναι άστα να πάνε! Μα πρέπει, είναι τεράστια ευκαιρία, είναι δωρεάν ο εξοπλισμός και αν θα πάρετε αύριο μπορεί να σαν χρεώσουν 150 € και κάτι τέτοια!

Αν σας τύχει λοιπόν κάνα τέτοιο τηλεφώνημα πρέπει να είστε ντελόγο έτοιμοι  για να αντιμετωπίσετε το θέμα ή μάλλον καλύτερα να τως το κλείσετε το τηλέφωνο αλλιώς καλή τύχη!

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120