φωτογραφικό υλικό απο την διήμερη καθαριότητα στον Πύργο Μονοφατσίου

φωτογραφικό υλικό απο την διήμερη καθαριότητα στον Πύργο Μονοφατσίου

Δείτε φωτογραφίες από την διήμερη καθαριότητα που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Πύργου ΜοΜονοφατσίου

Η ανακοίνωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο:

Το διήμερο καθαρισμού ολοκληρώθηκε απόψε μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπο.

Καθαρίστηκε και ασβεστωθηκε ο χώρος στο δασάκι, κλαδευτηκαν τα δέντρα και έγινε καθαρισμός στο κεντρικό πάρκο του χωριού απέναντι από το Δημοτικό σχολείο, συλλέχθηκαν οι σιδερένιες γλάστρες από την αγορά για να βαφτούν και να φυτευτούν εκ νεου και φυτεύτηκε μουριά στον χωρο στο τέλος της αγοράς.

Ζητούμε λοιπόν την κατανόηση και την συμμετοχή ολων σας ωστε να συντηρηθούν όσα καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας και κατ’ επέκταση θα θέλαμε να γίνει μέρος της συλλογικής μας συνείδησης το να διατηρούμε το χωριό μας καθαρό.

Ευχαριστούμε τους Καινούργιακη Χρήστο, Καινούργιακη Μανόλη, Γκοντε Νίκο, Καβαλαρακη Αφροδίτη, Καλεντακη Γιώργο, Λεντιδακη Βασίλη, Νταγκινη Μανόλη, Δημητράκη Γιάννη, Δημητράκη Αντώνη, Παντζαριδη Αντώνη, Καλογιαννακη Γιάννη, Σταυρακάκη Μάνθο, Σαββάκη Ηλία για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ακόμη ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Αντωνάκη Αντώνη και τον νέο Αντιδήμαρχο Αστερουσίων κ. Ανδρουλάκη Ζεβεδαίο στον οποίο και ευχόμαστε να έχει καλή θητεία.

Δείτε φωτογραφίες

« 1 από 3 »

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!