Εορτάζεται η επέτειος για την Μάχη του Λασιθίου

Εορτάζεται η επέτειος για την Μάχη του Λασιθίου

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 εορτάζεται η επέτειος για την Μάχη του Λασιθίου,γνωστή ως Γιγαντομαχία του Λασιθίου, αναπόσπαστα συνδεδεμένη με τη Μεγάλη Κρητική Επανάσταση του 1866-1869.
Την ημέρα αυτή θα τιμηθεί, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Παυλόπουλου, με την προσήκουσα λαμπρότητα, η ηρωική εξέγερση των Λασιθιωτών,οι οποίοι διατηρώντας, άσβεστη τη φλόγα του πατριωτισμού, ένωσαν τις δυνάμεις και τα όνειρά τους, μαζί με όλους τους Κρήτες, για τον υπέρτατο αγώνα της απελευθέρωσης της Μεγαλονήσου, από τον Οθωμανικό ζυγό και την ένωσή της με την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου, θα λάβουν χώρα, στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Παναγίας Κρουσταλλένιας.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!