ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Υ ΧΑΡΑΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Υ ΧΑΡΑΚΑ

Ενημέρωση από το Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Χάρακα

Αγαπητοί γονείς, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοιου στη χώρα μας αλλά και την επιμέρους εμφάνιση κρουσμάτων και στην περιοχή μας,απο την Παρασκευή 30/10/2020 και μέχρι νεώτερης οδηγίας , Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ,ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ Ή ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Εαν το παιδί μας παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ,αρχικά, κρατάμε την ψυχραιμία μας και μένουμε σπίτι για παρακολούθηση.
Μετράμε τη θερμοκρασία ανα 2 ώρες και φροντιζουμε για επαρκή σίτιση και πρόσληψη υγρών.Κάνουμε ευχάριστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες με το παιδί ,παρακολουθώντας ταυτόχρονα τη γενική του κατάσταση.

Εφαρμόζουμε γενικά υποστηρικτικά μέτρα (φυσιολογικός ορός στη μύτη,σιρόπι παρακεταμόλης κ.λ.π.) και ερχόμαστε -αρχικά- σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παιδίατρο οπου θα δίνονται περαιτέρω οδηγίες και θα προγραμματίζεται ραντεβού για κλινική εξέταση.

Περιορίζουμε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα στο ελάχιστο ( ΟΧΙ σχολείο,φροντιστήρια,εξωσχολικές δραστηριότητες,παιδικά παρτι κ.λ.π.) και φροντίζουμε το παιδί ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Προσπαθούμε όσο γίνεται να ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,να φοράμε συνεχώς ΜΑΣΚΑ και να πλένουμε πολύ συχνά τα ΧΕΡΙΑ μας.
Καλή Δύναμη,Υπομονή και Κουράγιο. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *