Δύσκολη χρονιά αλλά όχι ακατόρθωτη…

Δύσκολη χρονιά αλλά όχι ακατόρθωτη…

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα ενός έτους που έχουν έρθει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Κανείς δεν αμφιβάλει για αυτό. Ο καθημερινός τρόπος στον καθένα μας έχει αλλάξει. Πολλές συνήθειες μας άλλαξαν και αυτές. Έχουμε ουσιαστικά έναν αόρατο εχθρό που μας βάζει κάθε ημέρα σε δίλλημα. Είναι πλέον το δίλλημα αυτό της δυσκολίας της καθημερινότητας, το δίλλημα του σεβασμού στον συνάνθρωπο μας, το δίλλημα του σεβασμού στον ίδιο μας τον εαυτό.

Δυσκολίες άλλωστε υπήρχαν μία ζωή  αλλά τώρα δείχνουν να μας βάζουν σε περισσότερη δοκιμασία. Ζούμε σε μία χρονιά που αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα και εμείς αλλά ουσιαστικά και ολόκληρη η ανθρωπότητα. Παρόλο που στην Πατρίδα μας έχουμε αρκετούς μη συνεπείς και ενώ βρισκόμαστε  στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, είμαστε σε σχετικά καλύτερη μοίρα σε σχέση με άλλες χώρες.  Φυσικά σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος! Πάντα έτσι μας αρέσει να λέμε! Το έχει φαίνεται το dna μας!

Έχουμε όμως και κάτι που στο τέλος  θα μας βγάλει νικητές και αυτό είναι το Ελληνικό πνεύμα μας! Είναι το πείσμα από την μία και η υπομονή από την άλλη! Το ξέρουμε αυτό. Το έχουμε μέσα μας και με τον συνδυασμό αυτών θα βγούμε νικητές.

Καταλήγοντας… περάσαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά όχι ακατόρθωτη!

Θα συνεχίσουμε και στο τέλος θα είμαστε νικητές!

Καλές γιορτές (διαφορετικές από ότι δείχνουν όλα, αλλά ας κάνουμε υπομονή και επιμονή!)

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *