Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Γιάννης Επιτροπάκης. Ποιός ο λόγος

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Γιάννης Επιτροπάκης. Ποιός ο λόγος

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο κ. Γιάννης Επιτροπάκης στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

Μετά από γνωμάτευση έγκριτων νομικών δικηγορικού γραφείου Αθηνών, που εξειδικεύεται σε θέματα τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενημερώθηκα ότι υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας για την υποψηφιότητά μου, αφού είμαι κύριος μέτοχος της εταιρείας “Ελιά Ευρωκρέτα Επιτροπάκης Ι.Κ.Ε.” με έδρα Αγιές Παρασκιές κόμβος Πεζών, η οποία έχει εν ισχύ σύμβαση που υλοποιεί εντεταλμένο επενδυτικό σχέδιο στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD – LEADER με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, νομικό πρόσωπο στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων.

Μετά από προτροπή και γνωστού Ηρακλειώτη νομικού και αυτοδιοικητικού με πολύχρονη πείρα, αποφάσισα να μην προχωρήσω και θέσω μια ολόκληρη παράταξη αλλά και τους ανθρώπους που την στηρίζουν σε δικαστικές περιπέτειες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω , έπειτα από ώριμη σκέψη και θέτοντας τον εαυτό μου προ των ευθυνών του, παραιτούμαι από επικεφαλής του συνδυασμού “Αναγέννηση Αρχανών Αστερουσίων “.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημοσίως όλους όσους εντάχτηκαν στον συνδυασμό και τους φίλους που πίστεψαν στις θέσεις του για μια αλλαγή πορείας στο Δήμο μας.

Υπόσχομαι ότι θα παραμείνω ενεργός πολίτης, με στόχο την προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας, αλλά και τη στήριξη της κοινωνίας από τους φορείς της πολιτείας.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *