Υποψήφιος στην Περιφέρεια ο Γιώργος Καδιανάκης

Υποψήφιος στην Περιφέρεια ο Γιώργος Καδιανάκης

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Γεώργιου Καδιανάκη στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου

Γεώργιος Καδιανάκης: Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

Σε πείσμα όσων λένε, οι νέοι κάθονται στον καναπέ, οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, οι νέοι κουνάνε το καλαμάκι του φραπέ, θέλω να δείξω ότι οι νέοι είμαστε εδώ και
μπορούμε να εκπροσωπήσουμε μόνοι μας τη γενιά μας και με σύνθημα «οι νέοι μπροστά» να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις λάθος επιλογές της προηγουμένης γενιάς. Είναι καλό να θεωρούμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την
κοινωνία και ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους γύρω μας. Πόσο μάλλον αν έχουμε και μια θέση ευθύνης τότε η βοήθεια και η προσφορά γίνονται καθημερινότητα. Εγώ λοιπόν εκπροσωπώ από τον αγρότη, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον ιδιωτικό υπάλληλο ακόμη και τον άνεργο γιατί έχω περάσει από όλα και για αρκετό διάστημα.
Έμαθα από τα φοιτητικά μου χρόνια πόσο σημαντικό πράγμα είναι η ενασχόληση με τα κοινά και πόσο καλύτερους μας κάνει η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.
Ξεκίνησα λοιπόν πράγματα που ονειρευόμουνα.
Ιδέες που είχα, να τις συζητάω να βρίσκω και σε άλλους ανθρώπους κοινές ανησυχίες.
Οι ιδέες λοιπόν έγιναν πράξη.
Τα όνειρα μου πραγματικότητα και εγώ από ονειροπόλος έγινα χρήσιμος και δημιουργικός.

Γεώργιος Καδιανάκης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!