Υγεία: Το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε ξεχάσει

Υγεία: Το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε ξεχάσει

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Στο παρελθόν αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του cretapress έχω αναφερθεί για τους ρυθμούς που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς του παρελθόντος. Ουσιαστικά τώρα τρέχουμε περισσότερο όσο ποτέ με ένα αποτέλεσμα σχεδόν μηδενικό.

Η Καθημερινότητα φέρνει σε όλους μας το πρώτο και κύριο πού είναι το άγχος αλλά έπειτα έρχεται και η κούραση, η κόπωση του σώματος που δεν την υπολογίζουμε.

Τουλάχιστον στα ελεύθερα επαγγέλματα οι ώρες της δουλειάς πλέον είναι ανεξέλεγκτες ειδικά τώρα τα τελευταία χρόνια και ένα παραπάνω με τον κορονοιο που έχει αλλάξει πολλά πράγματα.

Φυσικά τα πιο απλά πράγματα όσον αφορά την υγεία μπορούν να λυθούν. Γιατί πολλές φορές υπάρχουν τα χειρότερα.

Αυτό όμως μπορεί να το διαπιστώσει κάνεις μόνο όταν το πάθει, όταν δηλαδή του έρθει το πρόβλημα.

Βάζω ως παράδειγμα τον εαυτό μου που προσπαθώντας να εξυπηρετήσω ότι δουλειά έχει προκύψει με πολλή πίεση αρκετές ώρες δουλειάς δεν υπολόγισα ποτέ τον εαυτό μου σε σωματικά βάρη… γιατί στη δουλειά μου τα φορτία είναι αρκετά.

Προσωπικά βέβαια δεν το είχα βάλει ποτέ κάτω για όσους γνωρίζουν που παιδεύομαι αρκετά χρόνια με ένα μικρό θέμα υγείας στην μέση μου και μάλιστα μου είχαν πει ότι δεν πρέπει να ξανασηκώσω ούτε 10 κιλά!

Η δύναμη όμως όχι αυτή του σώματος αλλά της ψυχής και του Θεού με βοήθησαν μέχρι και σήμερα να κάνω αρκετές δουλειές.

Αυτή τη φορά και αυτές τις μέρες συγκεκριμένα και για αυτό το λόγο κάνω και το άρθρο ήρθε ένας περίεργος πόνος στο χέρι μου και δεν με αφήνει αρκετά βράδια να κοιμηθώ. Στο γιατρό φυσικά πήγα και μου είπε για ξεκούραση κάτι το οποίο δεν τήρησα και μάλιστα σήμερα θα ξαναπάω για να βρω μία λύση γιατί οι πόνοι είναι αρκετοί…

Που θέλω να καταλήξω όμως; Στο ότι το πιο σημαντικό από όλα και πιστέψτε με είναι η υγεία! Στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε τη μία μας φταίει το ένα την άλλη μας φταίει το άλλο και τα λοιπά. Δεν θα μπω σε παραδείγματα αλλά με αυτό το άρθρο θέλω να τονίσω ότι πρέπει όσο δύσκολη και να είναι οι ρυθμοί της εργασίας όσο δύσκολη και να είναι η ζωή μας Θα πρέπει να κοιτάξουμε το πιο πολύτιμο αγαθό και αυτό είναι η υγεία μας.

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *