Βρείτε τον δικό σας προορισμό χαλάρωσης και ψυχικής ηρεμίας

Βρείτε τον δικό σας προορισμό χαλάρωσης και ψυχικής ηρεμίας

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Εδώ και τρία χρόνια αναμφισβήτητα με την πανδημία του κορονοιου έχουμε ζήσει απίστευτες καταστάσεις και πίεση στην καθημερινότητά μας. Όποια δουλειά και αν κάνει ο καθένας έχει περάσει την δυσκολία της αλλά περισσότερο όσο ποτέ θεωρώ ότι έχει συμβεί αυτό τα τελευταία τρία χρόνια που ζούμε αυτό το αλαλούμ του κορονοιου.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας είναι ότι θα πρέπει να βρούμε από μόνοι μας τον τρόπο και το μέρος στο οποίο θα μπορεί να μας χαλαρώσει. Ο προορισμός χαλάρωσης μπορεί να είναι οπουδήποτε κοντά ή μακριά μας. Ή πανδημία αυτό που ήθελε να πετύχει είναι να μας βγάλει όλους τρελούς. Θα πρέπει όμως αυτό να μην το καταφέρει. Έτσι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βρει τον δικό του τρόπο τον οποίον χαλαρώνει το μυαλό αλλά και να βρει την ψυχική του ηρεμία.

Προσωπικά πολλές φορές επειδή το έχει και ο χαρακτήρας μου μοιράζομαι στο διαδίκτυο στιγμές από την προσωπική μου ζωή. Καμιά φορά μπορώ να πω ότι παρεξηγείτε κιόλας ο τρόπος ο οποίος θα προβάλω κάποια πράγματα. Αναμφισβήτητα όμως πάντα προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Έτσι αποφάσισα να κάνω άλλο ένα άρθρο και να μοιραστώ μαζί σας τον τρόπο σκέψης μου.

Καταλήγοντας και κλείνοντας άλλο ένα άρθρο μου θα ήθελα να σας πω και να επιμείνω στις δύο λέξεις που τονίζω από την αρχή της πανδημίας.

Υπομονή και επιμονή!

Ο καθένας έχει και μπορεί να βρει τον κατάλληλο τρόπο χαλάρωσης για τον εαυτό του και να προχωρήσει.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *