Τροχαία στην Κρήτη… Πόσες μέρες τα θυμόμαστε;

Τροχαία στην Κρήτη… Πόσες μέρες τα θυμόμαστε;

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Σχεδόν καθημερινά  στην Κρήτη ακούμε και από ένα δυσάρεστο γεγονός σε τροχαίο…

Τα σχόλια και οι αναρτήσεις ήδη έχουν αρχίσει και έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.  Αν παρατηρήσατε στο  Cretapress προσπαθούμε να αποφεύγουμε να ανεβάζουμε…..  Όταν ξεκινήσαμε το 2010 θέλαμε να μεταφέρουμε όσο δυνατόν μόνο τις καλές ειδήσεις…. Με την ταχύτητα ωστόσο στο διαδίκτυο να τρέχει τόσο γρήγορα  μία είδηση  την μαθαίνουμε εύκολα και γρήγορα για παράδειγμα αν ανοίξουμε ένα κοινωνικό δίκτυο … Από ιστοσελίδες μάλιστα  πολλές φορές γίνεται και κουραστικό…. ξέρετε γιατί ε; Γιατί για να πάρουν κλικ  πολλές φορές θα δει κανείς και τις σχετικές υπερβολές…

Η ουσία  όμως είναι αλλού!

Η ουσία είναι ότι όταν γίνεται ένα δυσάρεστο γεγονός είναι σαν να βλέπεις την ίδια ακριβώς ταινία…..  αναπαραγωγή του γεγονότος που μάλιστα πολλές φορές θα τολμήσω να πω ότι φτάνει σε σημείο βλακείας! Ξαφνικά όλο το διαδίκτυο αρχίζει τις αναρτήσεις! Αυτό μάλιστα αναπαράγεται σε ταχύτητα φωτός. Σκέφτομαι λοιπόν ότι το πρόβλημα  φυσικά δεν λύνεται με μαγικά ραβδάκια…. αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει.

Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε και ίσως και δεν  θα μπορούσαμε να μάθουμε ποτέ τα αίτια από ένα τροχαίο αλλά σίγουρα από κάπου ξεκινούν όλα….

Από πού να ξεκινήσει κανείς όμως ε;

Από το ποτό που στην Κρήτη σπάμε Ρεκόρ; (Κούπες και λοιπά)

Από το τρέξιμο που πάμε σαν να είμαστε σε αγώνα Ράλι;

Από τη ζώνη ασφαλείας και κράνος που δεν ξέρουμε τι είναι;

Από την οδική συμπεριφορά μας γενικότερα;

Από τους χάλια δρόμους που έχουμε;

Φυσικά είναι και πολλά άλλα που θα πρέπει να σας πω αλλά θα γράφω εδώ με τις ώρες…..  θέτω όμως παρακάτω τα εξής ερωτήματα όπως γράφω και στον τίτλο του άρθρου μου:

Τα τροχαία στην Κρήτη πόσες μέρες τα θυμόμαστε;

Κάνουμε κάτι επάνω σε αυτό; ή περιμένουμε στα site και στα social  media το επόμενο τροχαίο; ….. 

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!