Για τον Υποψήφιο στη Περιφέρεια Κτιστάκη Ιωάννη

Για τον Υποψήφιο στη Περιφέρεια Κτιστάκη Ιωάννη

Παρακολουθώντας τις τοπικές εξελίξεις στην ιδιαίτερή μου πατρίδα την Κρήτη, ως νέος επιστήμονας που ζει στο εξωτερικό, ένιωσα την ανάγκη να αναφερθώ σε ένα σημαντικό γεγονός.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η παρουσία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου κ. Ιώαννη Κτιστάκη με το συνδυασμό «Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Μέσα σε ένα πολύ θολωμένο σκηνικό, όπου ο Νόμο μας πλέει ανέτοιμος στις προκλήσεις του αύριο, λόγω των πολλαπλών υποψηφιοτήτων και του ασαφούς πεδίου εξαγγελιών, το μέλλον του Νομού μας φαντάζει μία πορεία των ψηφοφόρων σε αχαρτογράφητα νερά.

Ως επιστήμων, θεωρώ ότι ο Νομός Ηρακλείου χρειάζεται ένα σύμβουλο με τα χαρακτηριστικά του Ιωάννη Κτιστάκη και οι λόγοι είναι οι εξής:

Πέρα από την πολυετή επαγγελματική πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι κάτοχος πτυχίου στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό, αφού το να γνωρίζεις «εκ των έσω» πως να διαχειριστείς τα προβλήματα του τόπου σου, πιστεύω ότι είναι σοβαρό πλεονέκτημα.

Γιατί δεν είναι μνησίκακος και εκδικητικός απέναντι στους συνυποψήφιους του, όπως άλλωστε έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία του.

Έχει τη διάθεση και την θέληση να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού μας, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα που είναι ο βασικότερος, καθώς και στη δημιουργία βασικών υποδομών.

Έχει την θέληση να δουλέψει στην κατεύθυνση για οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο, στα πλαίσια της προστασίας του νησιωτικού μας περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η εμπειρία του τόσο στη Δημόσια Διοίκηση όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκτιμώ ότι μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί για το συμφέρον του νησιού μας και ιδιαίτερα για το Νομό Ηρακλείου. Η παρουσία του στα έδρανα του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι σίγουρα επωφελής.

Η πόλη του Ηρακλείου και η ενδοχώρα χρειάζεται ένα σύμβουλο που να μπορεί να συζητά τα προβλήματα με τον απλό κόσμο και να διεκδικεί συνεχώς για τον μέλλον αυτής της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, χωρίς αγκυλώσεις και αλλότριες προτεραιότητες, περιτυλιγμένες μέσα σε πανικό, μέσα από αποφάσεις της στιγμής, έλλειψη σχεδίου, προγραμματισμού και προτεραιοτήτων.

Ο Ιωάννης Κτιστάκης λειτουργεί αθόρυβα και συστηματικά, με ήθος και ταπεινότητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σχεδιάζει το μέλλον. Ο Νομός Ηρακλείου χρειάζεται μία τέτοια ήρεμη και λογική φωνή, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και το σπουδαιότερο, ένα άνθρωπο που να κατέχει άριστα την τοπική αυτοδιοίκηση.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία

Κ . Δ

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Διαβάστε επίσης