Tips για να διακοσμήσετε μια μικρή κρεβατοκάμαρα
Man hand writing Helpful Tips on visual screen. Business,help, internet, technology concept.

Tips για να διακοσμήσετε μια μικρή κρεβατοκάμαρα

Τα μικρά υπνοδωμάτια μπορούν να δείχνουν ευρύχωρα με το σωστό σχεδιασμό. Είτε επιλέγετε την ψευδαίσθηση της τετράγωνης ψευδέσθησης, είτε προσαρμόζεστε σε αυτό που έχετε, υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι να δημιουργήσετε ένα μικρό δωμάτιο σε ζωντανό και κομψό μέρος.

-Τα ανοιχτά χρώματα ενισχύουν το μέγεθος του χώρου, ενώ οι σκοτεινότερες αποχρώσεις τείνουν να κλείνουν επομένως φωτίζετε τους τοίχους και τα έπιπλα σας. Μπορεί αυτό να ακούγεται περίπλοκο, αλλά ένας ηλεκτρολόγος στην Αθήνα ή στην υπόλοιπη Ελλάδα θα σας λύσει τα χέρια.

-Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά ένα κρεβάτι σε king-size δεν βοηθάει και πολύ στην εξοικονόμηση χώρου. Προτιμήστε ένα κρεβάτι που να έχει χώρους αποθήκευσης, από κάτω στους οποίους να έχετε εύκολη πρόσβαση.

-Διευρύνετε το οπτικό πεδίο του δωματίου χρησιμοποιώντας καθρέφτες.

-Οι περισσότερες κρεβατοκάμαρες τοποθετούν το κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου. Ωστόσο, οι στενοί χώροι απαιτούν απόκλιση από αυτό. Για να μεγιστοποιήσετε το χώρο στο πάτωμα, τοποθετήστε το κρεβάτι σας σε μια γωνία.

-Προσπεράστε το ογκώδες πλαίσιο του κρεβατιού: Μερικά εκατοστά επιπλέον χώρου μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Αντικαταστήστε την κεφαλή του κρεβατιού με ένα πλαίσιο που υποστηρίζει το κάτω μέρος του και δεν εκτείνεται πέρα ​​από την περίμετρο του στρώματος.

-Αγκαλιάστε τον μινιμαλισμό: Η εστίαση της κρεβατοκάμαρας είναι αναμφισβήτητα το κρεβάτι, οπότε κρατήστε τα υπόλοιπα έπιπλα σε χαλαρούς τόνους και σχεδιασμούς. Ακόμη καλύτερα, χρησιμοποιήστε κομψές και σύγχρονες ενσωματώσεις για επιπλέον αποθήκευση.

-Ζήστε κάθετα: Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, αλλά έχετε υψηλότερα οροφές, σκεφτείτε να προσθέσετε μια σοφίτα για κρεβάτι. Έτσι θα έχετε χώρους αποθήκευσης, γραφείο κτλ. Για όσους δεν τους πειράζει να ανεβαίνουν κυριολεκτικά στο κρεβάτι, αυτή η διάταξη μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα χώρο. Και μπορεί ακόμα και να μοιάζει με πολυτελή διαμονή στη Σαντορίνη αν το δουλέψετε λίγο παραπάνω. Όλα θέλουν έμπνευση.

-Ακριβώς επειδή η κρεβατοκάμαρά σας είναι μικρή δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και θαμπή. Προσθέστε ένα τολμηρό μοτίβο ταπετσαρίας σε ένα εστιακό τοίχο, όπως ο τοίχος πάνω από το κεφάλι. Οι ταπετσαρίες τείνουν να κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται μικρά και γεμάτα, αλλά χρησιμοποιώντας το σωστό στυλ και τεχνική κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κατά την επιλογή ταπετσαρίας, επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλης κλίμακας αντί μιας μικρής. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση συντονίζοντας το κρεβάτι σας με την όμορφη και νέα ταπετσαρία σας.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!