Τι black friday…. Εδώ έχουμε black every day…

Τι black friday…. Εδώ έχουμε black every day…

γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Τελικά αυτό που θα επικρατήσει είναι η «κουζουλάδα» όπως συνηθίζουμε να λέμε εδώ στην Κρήτη. Όλα όμως τελικά ή τα περισσότερα είναι στο μυαλό. Επικρατεί αυτό που υποτίθεται ότι ισχύει. Είναι σαν να μας αρέσει το ψέμα και δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τι ακριβώς γίνεται αυτές τις μέρες. Δεν λέω θα υπάρχουν εκπτώσεις αλλά παίζονται και πάρα πολλές μπουγάδες. Αυτό θα το κρίνει ο καθένας και ελπίζω κανείς μα κανείς να μην την πατήσει…

Με αφορμή όμως το περιβόητο black friday μου ήρθε στο μυαλό το black every day το οποίο θα εξηγήσω παρακάτω.

Οδεύουμε προς το τέλος του έτους και η αλήθεια είναι ότι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι από τις δυσκολότερες χρονιές των τελευταίων ετών. Οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη. Όλα έχουν ανέβει και είναι ανεξέλεγκτα. Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το κύμα ακρίβειας ότι αυτό π.χ. θα σταματήσει αλλά αντιθέτως συνεχώς το μόνο που ακούει κανείς είναι συνεχώς για νέες αυξήσεις. Οι απαιτήσεις σε ένα νοικοκυριό σε ρεύμα και νερό είναι απαγορευτικές πλέον. Η σοδειά φέτος τουλάχιστον στις ελιές που είναι για την Κρήτη βασικός πόρος εσόδων είναι σε κακή κατάσταση. Ο Κορονοϊός συνεχίζει να μας απειλεί και πολλές φορές να διχάζει τους ανθρώπους με τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους… Ο σεισμός επίσης είναι άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς εδώ στην Κρήτη.

Από την αρχή αυτής εδώ της κατάστασης με την πανδημία τονίζω την υπομονή και την επιμονή αλλά τώρα θα πω ο ίδιος:

Πόσο υπομονή να κάνεις όταν προσπαθείς να είσαι εντάξει σε όλα, εργάζεσαι με τις ώρες απλά για να βγει οριακά η καθημερινότητα.

Και μετά σου λέει black friday! Τελικά δεν είναι black friday αλλά είναι black every day!

Ας μας δώσει ο Θεός δύναμη, υπομονή , επιμονή και φώτιση!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *