Στις κάλπες σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ

Στις κάλπες σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ

Εσωκομματικές εκλογές σήμερα στη ΝΔ για τους επικεφαλής των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους για το επόμενο τακτικό συνέδριο, ο χρόνος διεξαγωγής του οποίου όμως δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μήνυμα ανανέωσης από Μητσοτάκη

Τα 155.335 μέλη της Νέας Δημοκρατίας προσέρχονται σήμερα σε 339 κάλπες ανά την Ελλάδα για να εκλέξουν προέδρους Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών, δημοτικών οργανώσεων, αλλά και τους συνέδρους για το επόμενο τακτικό συνέδριο, ο χρόνος του οποίου όμως δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Το Μοσχάτο έχει κατ’ επανάληψη υπογραμμίσει τη μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία εγγραφής και το γεγονός ότι 27.896 πολίτες έγιναν μέλη της ΝΔ για πρώτη φορά. Τόσο με ανακοίνωση του κόμματος της ΝΔ όσο και με άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” το μήνυμα που θέλει να περάσει η αξιωματική αντιπολίτευση αφορά στην ανανέωση του κόμματος και στη μαζικότητα, με το επιχείρημα του μεγάλου αριθμού επανεγγραφών και νέων εγγραφών.

“Σε περισσότερες από 60% των ΝΟΔΕ αναμετρώνται δύο ή και περισσότεροι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, ενώ εκτιμάται ότι το ποσοστό ανανέωσης των μελών των προεδρείων των οργανώσεών μας θα ξεπεράσει το 50%” ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ την περασμένη Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφών, στην οποία είχε δοθεί παράταση μέχρι τις 5 Μαϊου.

Είναι προφανές βέβαια ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα βάλουν πιο καθαρά τη σφραγίδα της ηγεσίας Μητσοτάκη στο κόμμα, με στελέχη όπως ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης να έχουν κινηθεί το προηγούμενο διάστημα ανά την Ελλάδα επιθυμώντας να αφήσουν και εκείνα το δικό τους στίγμα.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο καταστατικό, τα μέλη της ΝΔ και τα νέα μέλη έπρεπε να καταβάλλουν 12 ευρώ ετήσια εισφορά για να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στη σημερινή διαδικασία.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!