Σε πλήρη Ετοιμότητα ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων

Σε πλήρη Ετοιμότητα ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων

Υπό τον Γενικό Συντονισμό του Δημάρχου, από τις 05.00 το πρωί, οι εργαζόμενοι και ο μηχανισμός του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Από το πρωί Παρόντες ο Δήμαρχος Αρχανων-Αστερουσιων κ. Κοκοσάλης Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σεραφειμιδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιτροπάκης Γιώργος , οι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων, ο Προϊστάμενος του Δήμου Καλογιαννακης Γιώργος και οι Εργαζόμενοι του Δήμου. Τα μηχανήματα και τα Γκρειτερ του Δήμου Επιχειρούν από τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι Δρόμοι στις Κεντρικές Οδικές Αρτηρίες και στην ενδοδημοτικη οδοποιία είναι ανοικτοί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δηλωσε:

“” Παρακαλούμε όλους τους Δημοτες να αποφεύγουν τις Άσκοπες Μετακινήσεις.Τα μηχανήματα και εργαζόμενοι κρατούν τους δρόμους ανοικτούς προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες μετακινήσεις των Συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.””

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!