Πρωτοφανής στήριξη και επιβράβευση για τον Λ. Αυγενάκη ως Γραμματέα της ΝΔ

Πρωτοφανής στήριξη και επιβράβευση για τον Λ. Αυγενάκη ως Γραμματέα της ΝΔ

Δεν έχει ξαναγίνει να ανανεώνεται ομόφωνα για 2η συνεχόμενη φορά η θητεία του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα αψεγάδιαστο οργανωτικά 3ημερο συνέδριο, με τη συμμετοχή 6.000 κόσμου.

Το Σάββατο μετά την ομιλία του Λ. Αυγενάκη, ο Πρόεδρος ζήτησε ένα θερμό χειροκρότημα “για το Λευτέρη Αυγενάκη, το Γραμματέα του Κόμματος που τόσα προσέφερε και τόσα προσφέρει στην οργανωτική ετοιμότητα το κόμματος, ένα Γραμματέα που συχνά δίνει τη εντύπωση ότι βρίσκεται σε δύο μέρη της Ελλάδος ταυτόχρονα. Συγχαρητήρια Λευτέρη και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Ενώ την Κυριακή ο Βαγγέλης Μειμαράκης, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, κατά το κλείσιμο της ομιλίας του πρότεινε ο Γραμματέας να παραμείνει απαραιτήτως μέχρι και τις εθνικές εκλογές.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε: “θα εισηγηθώ στην Πολιτική Επιτροπή ο Γραμματέας του Κόμματος, ο Λευτέρης Αυγενάκης, να παραμείνει για λίγους μήνες ακόμα στη θέση του, ώστε να μας οδηγήσει στις κρίσιμες αναμετρήσεις του 2019 και αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές θα εκλέξουμε το νέο γραμματέας της ΠΕ… (αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά τις εκλογές θα βρεθεί σε άλλη θέση ευθύνης…).

Πρόταση που καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους τους 6.000 παρευρισκόμενους και φυσικά από τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους του κόμματος κ.κ. Κων/νο Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81