Πολιτισμός και συνείδηση εν έτει 2023

Πολιτισμός και συνείδηση εν έτει 2023

Από που ξεκινά το κακό; Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη; Αλλά το βασικότερο είναι ότι πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος!

Ανάμεσα στα Χωριά Πύργος-Χάρακας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο πλέον νταμάρι. Σε αυτό το σημείο παλιότερα άρχισε να γίνεται σκουπιδότοπος από ασυνείδητους συμπολίτες μας που ποτέ δεν θα καταλάβουν το μέγεθος της πράξης σε αυτό που κάνουν. Αρχικά και παλιότερα λοιπόν υπήρχε πρόσβαση και έριχναν διάφορα σκουπίδια και μπάζα. Να σημειωθεί ότι στον χώρο δίπλα από το νταμάρι βρίσκεται γεώτρηση για το πόσιμο νερό στον Πύργο Μονοφατσίου. Έπειτα είχε αποκλειστεί με μεγάλες τσιμεντόπλακες και πριν λίγο καιρό δίπλα υπήρχε ξανά πρόσβαση με δρόμο. Τότε και πάλι άρχισε το κακό όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες και το βίντεο:

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την έντονη διαμαρτυρία από τον Δημοτικό σύμβουλο της περιοχής κ. Ζεβεδαίο Ανδρουλάκη που φωτογράφησε το σημείο όταν εν τέλει έκαψαν τα σκουπίδια από τον Δήμο με αποτέλεσμα ότι με την πρώτη βροχή τα υπολείμματα από τα σκουπίδια θα πάνε στο νερό.

Το σίγουρο είναι ένα… Ότι η συνείδηση για το περιβάλλον και την υγεία μας σε γενικές γραμμές έχει πάει περίπατο…

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *