Tο όραμά του για τον θεσμό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και τα μέλη του συνδυασμού του παρουσίασε σε εκδήλωση στο πολυκεντρο του Δημαρχείου Φαιστού κάνοντας ιδιαίτερη αναφορα στα προβλήματα της Μεσαράς, ο Βαγγέλης Καρκανάκης, επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητηριακή Σύμπραξη».
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο βουλευτης Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, οι αντιδήμαρχοι Φαιστού και πλήθος άλλου κόσμου.
Ο Β. Καρκανάκης ευχαρίστησε τον κόσμο και τους 120 συνυποψήφιους της «Επιμελητηριακής Σύμπραξης» που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της παράταξης.
Χαιρετισμό απεύθυνε στον κόσμο της Μεσαράς κι ο Λευτέρης Αυγενάκης βουλευτης Ηρακλείου και πρώην υπουργός ο οποίος συνδέεται με φιλία χρόνων με τον υποψήφιο πρόεδρο για το Επιμελητήριο.
Τα προβλήματα στα οποία έκανε αναφορά ο κ. Καρκανάκης :
-Διασύνδεση της Μεσαράς με το νέο αεροδρόμιο
-Περιορισμός Λειψυδρίας με δημιουργία μικροφραγματων
-Προώθηση Έξυπνης Γεωργίας
-Δημιουργία γραφείου εργασίας για να βοηθούν τους επιχειρηματίες και τους αγρότες ώστε να βρίσκουν εξειδικευμένο ή μη προσωπικό που χρειάζεται
-Τουριστικές διαδρομές συνδεδεμένες με τη προώθηση της γαστρονομίας.
Διαβάστε λεπτομερώς το πρόγραμμα της παραταξης Επιμελητηριακή Σύμπραξη ΕΔΩ