Πλαστικός χειρουργός ο νέος Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!

Πλαστικός χειρουργός ο νέος Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!

Ολοκληρώθηκαν προχθές, Τετάρτη 24/01/24 οι αρχεραισίες της Δημιουργίας Ξανά! με την ανάδειξη των επικεφαλής των οργάνων του κόμματος. Νωρίτερα, την Παρασκευή 19/1, είχε ολοκληρωθεί το συνέδριο της Δημιουργίας Ξανά με την εκλογή του νέου Προέδρου Βαγγέλη Ακτσαλή, πλαστικού χειρουργού από την Θεσσαλονίκη, με ποσοστό 61% και την εκλογή των μελών των θεσμικών οργάνων του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι τόσο οι προσυνεδριακές διαδικασίες, όσο και το συνέδριο καθ’ εαυτό πραγματοποιήθηκαν εξολοκλήρου διαδικτυακά. Την εποχή που άλλα κόμματα διαπληκτίζονται για την επιστολική ψήφο των αποδήμων, η Δημιουργία Ξανά είναι μια Κοινότητα Πολιτών που εδώ και καιρό έχει ενστερνιστεί εμπράκτως τις πολλαπλές ωφέλειες των σύγχρονων μέσων, διοργανώνοντας ένα αδιάβλητο e-συνέδριο με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αποφεύγοντας περιττές μετακινήσεις και πολυσέλιδες εντυπώσεις.

Στο πρώτο του μήνυμα ο νέος Πρόεδρος Βαγγέλης Ακτσαλής ευχαρίστησε τους σύνεδρους για την εκλογή του και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να στοιχηθούν δίπλα του στην κοινή προσπάθεια «να συνδιαμορφώσουμε έναν αξιόπιστο πολιτικό φορέα που θα εμπνεύσει και θα εκφράσει την βουβή, πολιτικά ορφανή Ελλάδα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της Δημιουργίας. Η Δημιουργία Ξανά προσβλέπει στη διαμόρφωση μιας Ελλάδας δικαιότερης, πιο αξιοκρατικής και με περισσότερες ευκαιρίες για όλες και όλους, που δεν θα εξοστρακίζει ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει, τα παιδιά της, στην ξενιτιά. Δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να βρούμε νερό!», τόνισε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *