Περί Κουφοντίνα ο λόγος…

Περί Κουφοντίνα ο λόγος…

Του Βασίλη Βαρούχα*

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης η απεργία πείνας του αρχιτρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επειδή φαίνεται ότι η κατάσταση ξεφεύγει και από ότι φαίνεται τροφοδοτείτε από τους ίδιους γνωστούς χώρους που δημιουργούσαν τα έκτροπα και τις λεηλασίες την περίοδο των μνημονίων, με όλες τις γνωστές συνέπειες για την Ελλάδα, έχω να τονίσω μερικά πράγματα:

Πρώτον η Ελλάδα έχει νόμους, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους τους πολίτες της, χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεύτερον για όσους δεν γνωρίζουν ή αγνοούν, ο Κουφοντίνας και οι υποστηριχτες του δεν ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος, ζητούν να γίνει αποδεκτό ένα αίτημα του, το οποίο η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι απορρίπτεται, γιατί επαφίεται στις αρμοδιότητες της αν γίνει αποδεκτό ή όχι. Για φανταστείτε για όποιον έκανε ένα αίτημα στην Δικαιοσύνη και του το απέρριπτε, να εκβίαζε με απεργία πείνας και οι υποστηριχτές του ή η οικογένεια του να έκαιγε και να βανδάλιζε.

Τρίτον, πραγματικά θεωρείτε ότι αυτή την στιγμή η Ελλάδα δεν έχει άλλα σοβαρότερα θέματα, ώστε να βρίσκεται επί ποδός πολέμου για αυτό το γεγονός;

Και τελευταίο και σημαντικότερο, η Δημοκρατία στην Ελλάδα ούτε εκβιάζεται, ούτε τρομοκρατείτε και ούτε υποχωρεί σε φασιστικά στοιχεία που την απειλούν.

Υ.Γ.1 Να υποθέσω ότι αν καταθέσουν ανάλογο αίτημα μετακίνησης σε σωφρονιστικό ίδρυμα της επιλογής τους ο Ρούπακιας, ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος και το απορρίψει η Δικαιοσύνη, θα υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις απο τον κύριο Τσίπρα και λοιπούς υποστηριχτές του Τρομοκράτη;

Υ.Γ.2 Ένα μεγάλο συγνώμη στους γονείς, στις χήρες και τα ορφανά που άφησε πίσω του ο Τρομοκράτης, για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και σπιλώνεται η μνήμη των δολοφονηθέντων.

*Βασίλης Βαρούχας
Οικονομολόγος- Τραπεζικός
Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλειου

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *