Παρακολουθώντας τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Παρακολουθώντας τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Γράφει ή Αθηνά Νανά Ζαφειροπούλου. Πολιτικός

Με έκπληξη παρατηρώ τις πολιτικές εξελίξεις…διακρίνω πανικό από την αντιπολίτευση ή όπως είπε ο πρωθυπουργός μας από την απογοήτευση – διότι αυτός είναι τελικά ο σωστός ορισμός – αλλά και από άλλους πολιτικούς χώρους. Αλήθεια, προς τι ο πανικός;

Προς τι κάποιες άσκοπες δημοσιεύσεις που αγγίζουν τα όρια λασπολογίας; Σε περίοδο πανδημίας, ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να είναι στήριγμα για τον τόπο μας, για τους ψηφοφόρους του, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε. Μιλάμε για πολιτισμό φυσικά, μιλάμε για την υγεία! Από την αρχή της προεδρίας του αρχηγού μας και πολύ πριν τις εκλογές δεσμευτήκαμε να μπούμε σε πρόγραμμα…δεν το κρύψαμε ποτέ !!!

Και βρε παιδιά…έλεος….σταματήστε μερικοί να “χτυπάτε” πισώπλατα. Συνετιστείτε και συνειδητοποιείστε επιτέλους πως στον 21ο αιώνα και έως τώρα, για γνωστούς λόγους πια, η Ελλάδα χρειάζονταν μεταρρυθμίσεις. Εμείς, δε γυρίσαμε απλά σελίδα, αλλάξαμε βιβλίο! Έχουμε σαφή εντολή…θυμηθείτε….τον πολιτικό άτρωτο ξύλινο λόγο, τις άδειες υποσχέσεις, τα λάθη του παρελθόντος, μας έκαναν δυνατούς και ικανούς.

Προχωράμε δυναμικά με πολλή δουλειά και σας θέλουμε κοντά μας! Σκληρή αντιπολίτευση σε περίοδο παγκόσμιας πανδημίας, σημαίνει πόλεμος. Ας περάσει αυτή η κατάσταση και εδώ είμαστε να ακούσουμε και άλλα ανυπόστατα κρατώντας την υπομονή μας, διατηρώντας το επίπεδό μας, αλλά μην ξεχνάτε κιόλας…δε χαριζόμαστε σε καμία περίπτωση…!!!

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *