Όταν έχεις καταλάβει τι ψήφισες και το Καλύβεις με μπούρδες

Όταν έχεις καταλάβει τι ψήφισες και το Καλύβεις με μπούρδες

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Πολλές φορές  πρέπει να υπολογίζεις το κόστος και την ευθύνη σε κάτι χωρίς να λες ότι είναι όλα και όλοι είναι το ίδιο και να το συμπληρώνεις αυτό καλύβοντας το με μπούρδες. Επίσης το σωστό είναι να κάνεις αυτοκριτική αλλά και ότι κρίνεις να το κρίνεις έντιμα και σωστά χωρίς ψέματα.

Αυτό παρατηρείται και αυτές τις ημέρες που δεν υπήρχε τελικά κανένας σεβασμός  σε τόσους ανθρώπους που χάθηκαν στην πυρκαγιά.

Εκτός ότι ο πρωθυπουργός μας και οι υπόλοιποι που κυβερνάνε μαζί του στην ουσία δεν ανέλαβαν  τίποτα παρά μόνο να παραμείνουν στις καρέκλες τους…. και εκτός αυτού ότι τις πρώτες κιόλας μέρες άρχισαν να λένε για τις αιτίες αυτής της πυρκαγιάς σε πράγματα τα οποία στην ουσία τους γύρισαν μπούμερανγκ.  Αυτοί οι ίδιοι που έριξαν τους προηγούμενους για να φτιάξουν τα πάντα μεταξύ αυτών και το πρόβλημα των πυρκαγιών που μαστίζει τη χώρα μας εδώ και χρόνια.

Με μηδέν σχεδιασμό και τη μία να φταίει ο λαός την άλλη τα αυθαίρετα την άλλη δεν ξέρω και εγώ τι….. όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από αυτούς!

Αυτοί βέβαια έχουν δείξει τι θέλουν και αυτο που θέλουν είναι την καρέκλα και μόνο.  Βασικό όμως πρόβλημα είναι αυτός που πάει στην κάλπη να δώσει την ψήφο του για να βελτιωθούν τα πράγματα στην πατρίδα μας την επόμενη ημέρα.

Πέρα από μία κατηγορία που λέει ότι δεν πάω στην κάλπη,  που αυτό είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα που εγώ διαφωνώ κάθετα γιατί αυτό δεν είναι λύση, υπάρχουν αυτοί που ψήφισαν αυτούς εδώ που έχουν γαντζώσει στην καρέκλα και τώρα αν τους ρωτήσεις ή αν φέρεις συζήτηση μαζί τους για οτιδήποτε ή θα αρχίσουν να κατηγορούν ουσιαστικά με μπούρδες ή σου λένε ξαφνικά ότι εγώ δεν ξανα ασχολούμαι και σιχάθηκα τα πάντα (κλασική ατάκα).

Ερχόμαστε όμως την κατηγορία που κατά τη γνώμη μου είναι η χειρότερη.

Η κατηγορία αυτή είναι να έχεις καταλάβει πλέον τι έχεις ψηφίσει και να προσπαθείς να το καλύψεις με μπούρδες και να κατηγορείς για παράδειγμα κάποιον άλλο πολιτικό ή κάποιο άλλο κόμμα.  Επίσης στα κατηγορώ ίσως και να σε βολεύει μία ψευδή είδηση από ένα site της οκάς.

Επειδή όμως αυτό δεν θα σου λύσει τα προβλήματα και θα ξαναέρθουν σε σένα σκέψου καλά πριν κάνεις την κάθε κίνηση….  γιατί τα αποτελέσματα είτε αρνητικά είτε θετικά εξαρτώνται από την ψήφο και τις πράξεις του καθενός μας

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!