Από όλη την Ελλάδα στελέχη στο Καζάνι του Γραμματέα

Από όλη την Ελλάδα στελέχη στο Καζάνι του Γραμματέα

Έφτασαν κιόλας οι πρώτοι φιλοξενούμενοι του Λευτέρη Αυγενάκη, Πρόεδροι ΝΟΔΕ. Από τη Λάρισα, ο Χρήστος Καπετάνος, την Πιερία ο Γιάννης Κουρνιώτης και από τα Γρεβενά, ο Λεωνίδας Τεντόγλου.

Κεντρικά κομματικά στελέχη από διαφορά σημεία της χώρας θα βρίσκονται απόψε στο καζάνι που ετοιμάζει προς τιμήν τους ο Γραμματέας της ΝΔ στο Κυπαρίσσι με διαλεχτούς μεζέδες, κρασί και καλή παρέα.

Έτσι επισφραγίζεται η καλή συνεργασία που έχει ο Γραμματέας με όλα τα στελέχη σε κάθε γωνία της χώρας. Υπό τους ήχους και το τραγούδι του Μανώλη Κονταρού, με αρκετή πολιτική συζήτηση μακριά από κομματικές αίθουσες και συσκέψεις.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!