Οι πρώτες δηλώσεις Κουράκη: “Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα”

Οι πρώτες δηλώσεις Κουράκη: “Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα”

Στην αποχή που υπήρξε στον Δήμο Ηρακλείου στάθηκε ο Γιάννης Κουράκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα στον Δήμο Ηρακλείου.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στήριξαν το προγραμματικό σχέδιο της παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5″ και να πω πως η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ τον Βασίλη Λαμπρινό και δεν αλλάζει με τίποτα ότι η παράταξη μας είναι πρώτη δύναμη στον Δήμο Ηρακλείου. Η δημοτική παράταξη θα είναι παρούσα, θα έχει θέση και άποψη για το καλό του Ηρακλείου” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Κουράκη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!