Οι «γαλάζιοι»… σαρώνουν το Ηράκλειο και όλη την Ελλάδα!

Οι «γαλάζιοι»… σαρώνουν το Ηράκλειο και όλη την Ελλάδα!

Έντεκα θεματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου μετρά ήδη, σε λιγότερο από ένα μήνα, η πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που φέρει τον τίτλο «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».

Στο σύντομο αυτό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν από την Παιδεία, την Υγεία, τον Πρωτογενή Τομέα, τον Αγροτουρισμό και το επιστημονικό προσωπικό της χώρας , έως την Ασφάλεια, την Κοινωνική Πολιτική, τα Τροχαία, τον Αλκοολισμό και τις εξαρτήσεις, το Δημογραφικό, το Brain drain/brain gain, τον Αθλητισμό και μόλις χθες τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τη Δημόσια Διοίκηση.

Και οι θεματικές δράσεις συνεχίζονται την Δευτέρα 1 Απριλίου, στην Τύλισο, με εκδήλωση σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενώ την επομένη, Τρίτη 2 Απριλίου, στο Ηράκλειο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της «γαλάζιας» παράταξης για τις υποδομές με βασικούς ομιλητές τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Την Τρίτη στις 15 Απριλίου, πάντα υπό την καθοδήγηση του αεικίνητου Ηρακλειώτη πολιτικού, ακολουθεί εκδήλωση με θέμα τις επικείμενες Ευρωεκλογές, όπου το «παρών» θα δώσει η πλειονότητα των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΔ.

«Προχωράμε μαζί, δουλεύουμε μαζί για την αλλαγή που αξίζουμε!», είπε σε πρόσφατη ομιλία του ο Λ. Αυγενάκης και το εννοεί, καθώς οι δράσεις και θεματικές εκδηλώσεις της ΝΔ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και την ενεργό συμμετοχή πλήθους στελεχών της Παράταξης, σε όλη την Ελλάδα και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστούν απρόσκοπτα μέχρις ότου η φιλελεύθερη παράταξη πάρει την πρωτιά σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!