Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Ηράκλειο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Ηράκλειο

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα κόψει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο CandiaMaris στην Αμμουδάρα.

Την εκδήλωση του κ. Αυγενάκη, ο οποίος προσκαλεί όλες και όλους να παραστούν και να ανταλλάξουν ευχές για το 2023, “για το Ηράκλειό μας που αλλάζει, τον αθλητισμό που αλλάζει, την Ελλάδα που συνεχίζει σταθερά, πηγαίνοντας μπροστά”, θα τιμήσουν ακόμη με την παρουσία τους ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, ενώ την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος.

Εδώ και η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Σας περιμένω όλες και όλους, για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά μας στο Ηράκλειο και να ανταλλάξουμε ευχές για το 2023, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο CandiaMaris στην Αμμουδάρα.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά μας θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος και την εκδήλωσή μας θα τιμήσουν ακόμη με την παρουσία τους ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης.

Νέο έτος, νέοι αγώνες και νίκες σε κάθε «γήπεδο»!
Όλοι μαζί,
για το Ηράκλειό μας που αλλάζει,
τον αθλητισμό που αλλάζει,
την Ελλάδα που συνεχίζει σταθερά, πηγαίνοντας μπροστά!”.​

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *