Ο Λάμπρος Βαμβακάς στην επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο Χάρακα

Ο Λάμπρος Βαμβακάς στην επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο Χάρακα

Στην εκδήλωση για την 78η επέτειο της Μάχης της Κρήτης και του βομβαρδισμού του Χάρακα από την Γερμανική Αεροπορία, παραβρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας  και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η Ζωή μας» ιατρός κ. Λάμπρος Βαμβακάς.

 

Ο κ. Λάμπρος Βαμβακάς αφού κατέθεσε Στεφάνι εκ μέρους της Περιφέρειας παρακολούθησε την εκδήλωση και έπειτα  επισκέφθηκε το κέντρο Υγείας Χάρακα όπου συνομίλησε με τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές και το Μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων κ. Κωνσταντίνο Μοχιανάκη

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!