Ο Λάμπρος Βαμβακάς στο Κεραμούτσι

Ο Λάμπρος Βαμβακάς στο Κεραμούτσι

Με μια συγκέντρωση συγγενών, συγχωριανών και φίλων στο δημοτικό σχολείο του Κεραμουτσίου ξεκίνησε με ενωτικό κλίμα, αγάπης, συγκίνησης και αισιόδοξου οράματος η περίοδος για τις εκλογές της 26ης Μαίου, για τον Λάμπρο Βαμβακά.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ο Λάμπρος Βαμβακάς πραγματοποίησε, το απόγευμα του Σαββάτου, συνάντηση στο τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ίδιος και η γυναίκα του, ανακοινώνοντας τις προθέσεις του για τις εκλογές.

Πλαισιωμένος από τους γονείς του Νίκο και Ελπίδα Βαμβακά, τη σύζυγο του Αγγελική Πρινάρη, τις κόρες του Ελπίδα και Ελευθερία Βαμβακά, την αδελφή του Ζαχαρένια Βαμβακά μίλησε αλλά και άκουσε όσα είχαν να του πουν οι “δικοί του” άνθρωποι για τις εκλογές.

Την παρουσίαση συντόνισε η κόρη του Λάμπρου Ελπίδα η οποία είναι δικηγόρος, ενώ τον προλόγισαν, ο πλαστικός χειρούργος και συνάδελφος του Λάμπρου, Ανδρέας Μανιός και ο συνταξιούχος δάσκαλος Πέτρος Καλλέργης.

Ο Λάμπρος Βαμβακάς αναφέρθηκε συνοπτικά σε όσα έγιναν στην πρώτη του θητεία στην Περιφέρεια Κρήτης εστιάζοντας κυρίως στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Πολιτικής όπου ήταν Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Στο κλείσιμο λοιπόν, ζήτησε την ανανέωση της θητείας του για να μπορέσει η Περιφέρεια Κρήτης να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε σε όλους τους τομείς.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης μίλησε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Πόπη Θραψανιωτάκη και ο εφημέριος της Τυλίσου π.Γιώργος Μαλλιωτάκης.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!