Ο Λ. Αυγενάκης στο ν. Ηρακλείου για την «Ημέρα Πολιτικής Προστασίας» και την Γεωργική Έκθεση Μεσαράς

Ο Λ. Αυγενάκης στο ν. Ηρακλείου για την «Ημέρα Πολιτικής Προστασίας» και την Γεωργική Έκθεση Μεσαράς

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις και θα συμμετέχει σε δράσεις για τα σημαντικά ζητήματα της πολιτικής προστασίας και του πρωτογενή τομέα.

Το πρωί της θα παρακολουθήσει, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά την Ετήσια Άσκηση Εκκένωσης του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, μια πρωτοβουλία με στόχο να αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε να πραγματοποιηθεί μελλοντικά μια Άσκηση Ετοιμότητας σε ευρεία κλίμακα, με τη συνεργασία ιδιωτικών επιχειρήσεων και Κρατικών Φορέων, ως προσομοίωση, όπως θα απαιτηθεί σε ένα πραγματικό περιστατικό.

Θα ακολουθήσει Σύσκεψη με Δημάρχους και Αντιδημάρχους αρμόδιους για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Ν. Ηρακλείου, παρουσία και στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Αυγενάκης, μαζί με τον κ. Χαρδαλιά θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Αναστάσιο Κουρουπάκη.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 17ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, ενώ, στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120