Νερό: Το πολύτιμο αγαθό που δεν σεβόμαστε…

Νερό: Το πολύτιμο αγαθό που δεν σεβόμαστε…

Γράφει ο Νίκος Γκοντές 

Όλα είναι θέμα συνείδησης μου είπε ένας φίλος πριν μερικές μέρες σε μια συζήτηση… Και κάπως έτσι άρχισε μια κουβέντα  σε σχέση με το πως θα μπορούσε να αλλάξει επί της ουσίας οτιδήποτε θα ηταν προς κοινό όφελος.  Μέσα σε αυτά τα κοινά που αφορούν το οφελος ολων ήρθε και το θέμα της χρήσης του νερού.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως το πρώτο λάθος που κάνουμε  είναι οτι έχουμε στο μυαλό μας  πάντα κάτι σαν να είναι δεδομένο και ότι υπάρχει…

Το δεύτερο λάθος είναι οτι  θεωρούμε πως αυτό που υπάρχει μπορούμε να το κάνουμε άμεσα  δικό μας είτε με τον νόμιμο τρόπο είτε με τον παράνομο…

Στο νερό ειδικά όμως δεν συνυπολογίζουμε το πραγματικό κόστος και τις συνέπειες του….

Οι απόψεις για αυτο το θέμα  πολλές αλλα οι συνέπειες περισσότερες!

Γνωρίζουμε ότι φέτος είναι ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα και ότι υπάρχει μεγάλη Λειψυδρία άρα ένας λόγος παραπάνω για να το σεβαστούμε και αυτό πρέπει να γίνει από όλους!

Περιθώρια για σπατάλη δεν υπάρχουν….

Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και ας συμφωνήσουμε ξεκινώντας άμεσα για να μην πούμε το νερό νεράκι!

 

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!